Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Νεαρός αντιστάθηκε κι απώθησε αστυνομικό
Νεαρός αντιστάθηκε κι απώθησε αστυνομικό

Νεαρός αντιστάθηκε κι απώθησε αστυνομικό

Για και παραβάσεις των Νόμων περί αυτοκινήτων και Όπλων, συνελήφθη χθες το βράδυ στο Βόλο 31χρονος, από αστυνομικούς του Α.Τ. Βόλου.

Ο νεαρός δικυκλιστής, αρνήθηκε να συμμορφωθεί σε σήμα των αστυνομικών της Τροχαίας, αναπτύσσοντας ταχύτητα και φεύγοντας από το σημείο.

Οι αστυνομικοί τον καταδίωξαν κι αυτός παραβίαζε συνεχώς φωτεινούς σηματοδότες και να κάνει επικίνδυ ελιγμούς.

Κοντά στην οδό Μικρασιατών, ο νεαρός εγκατέλειψε το κι αποπειράθηκε να διαφύγει πεζός. Αστυνομικός τον καταδίωξε κι ο 31χρονος αντιλαμβανόμενος την επικείμενη σύλληψή του, τον έσπρωξε και τον απώθησε.

Τελικά ο νεαρός συνελήφθη και στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα μαχαίρι με λάμα μήκους 7εκ. ενώ διαπιστώθηκε ότι στερούνταν άδειας ικανότητας οδήγησης.

Οδηγούσε στο Βόλο

Υπό την εντοπίστηκε να οδηγεί Ε. 49χρονος, που συνελήφθη από αστυνομικούς της Τροχαίας το βράδυ στο Βόλο.

Ειδικότερα, σε αλκοτέστ που υπεβλήθη ο 49χρονος οδηγός, εντοπίστηκε συγκέντρωση αλκοόλ στο αίμα της 1,48mg/dL στην πρώτη μέτρηση και 1,58mg/dL στη δεύτερη μέτρηση.

Επίσης, από αστυνομικούς του Α.Τ. Σκιάθου, συνελήφθησαν στον δύο ένας κι ένας 33χρονος καθώς κατελήφθησαν να οδηγούν στερούμενοι άδειας ικανότητας οδήγησης.

Τέλος, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ συνελήφθη 21χρονος οδηγός Ε. χθες το βράδυ στον περιφερειακό, καθώς σε έλεγχο κατελήφθη να ν κατέχει ένα αυτοσχέδιο τσιγαριλίκι με μείγμα καπνού και χασίς βάρους 1,07γρ.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση