Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Νεαρός άνδρας διασωληνωμένος στη ΜΕΘ από τον ιό H1N1
Νεαρός άνδρας διασωληνωμένος στη ΜΕΘ  από τον ιό H1N1

Νεαρός άνδρας διασωληνωμένος στη ΜΕΘ από τον ιό H1N1

Άνδρας προσβλήθηκε από τον ιό H1N1 και νοσηλεύεται διασωληνωμένος εδώ και εννέα μέρες στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου με την κατάστασή του να θεωρείται κρίσιμη.

Το στέλεχος του ιού Η1Ν1 εμφανίζεται μετά από τρία χρόνια, καθώς τα τελευταία δύο χρόνια κυριάρχησε το στέλεχος Η2Ν3 που θεωρείται πιο ήπιο, ενώ το συγκεκριμένο κρούσμα, επιβεβαιώθηκε από το ΚΕΕΛΠΟ, όπου εστάλη δείγμα των εξετάσεων του νέου άνδρα.

Ο νεαρός άνδρας δεν αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, αλλά ξαφνικά εμφάνισε πυρετό. Αφού έμεινε περίπου μια εβδομάδα στο σπίτι του, πήγε στο Νοσοκομείο  και αφού επέστρεψε σπίτι του μετά από μερικές ημέρες η κατάστασή του επιδεινώθηκε.

Ακολούθησε  εισαγωγή  του στη ΜΕΘ και επειδή αντιμετώπιζε πρόβλημα στο αναπνευστικό και παρουσίασε επιπλοκές διασωληνώθηκε. Δείγματα αίματος εστάλησαν  στο ΚΕΕΛΠΝΟ,  το οποίο  επιβεβαίωσε ότι ο νεαρός άνδρας έχει προσβληθεί από το στέλεχος του ιού Η1Ν1.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ασφαλτόστρωση κεντρικής οδού και διαμόρφωσης Δημοτικού χώρου στάθμευσης στον Αμποβό Αφύσσου - https://t.co/dYMvJlviMj… -

  • Δήμος Νοτίου Πηλίου: Συνάντηση  εργασίας με μέλη της Γαστρονομικής Κοινότητας Πηλίου - https://t.co/5055NiRgov… -

  • Θερινά δρομολόγια από τις Αστικές Συγκοινωνίες Βόλου #ΑστικέςΣυγκοινωνίεςΒόλου - https://t.co/Fy9gG3cufN -

"Αλιεύοντας" την είδηση