Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Νεαρή παραπλάνησε 70χρονο και ο συνεργός της του έκλεψε το λαπτοπ
Νεαρή παραπλάνησε 70χρονο και ο συνεργός της του έκλεψε το λαπτοπ

Νεαρή παραπλάνησε 70χρονο και ο συνεργός της του έκλεψε το λαπτοπ

Θύμα ζευγαριού κλεφτών έπεσε ένας 70χρονος στο Βόλο, καθώς η 32χρονη γυναίκα τον έκανε να φύγει από το σπίτι του, αφήνοντας ανοιχτό ένα παράθυρο για να μπει στη συνέχεια μέσα ο 36χρονος συνεργός της.

Πιο συγκεκριμένα η 32χρονη εκμεταλλεύτηκε τη γνωριμία της με τον 70χρονο άνδρα και αφού πήγε στο σπίτι του, τον έπεισε στη συνέχεια να βγούνε έξω.

Η νεαρή άφησε ανοιχτό το παράθυρο του υ και όταν έφυγαν από το σπίτι, ο 36χρονος που εν τω μεταξύ είχε ειδοποιηθεί από τη συνεργό του για την απουσία τους και το ανοιχτό παράθυρο, “τρύπωσε” στο διαμέρισμα κι αφαίρεσε ένα λάπτοπ.

Όταν έγινε αντιληπτή η , ενημερώθηκε η Αστυνομία, και μετά από εντοπίστηκε το ζευγάρι και συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας , ενώ στην κατοχή τους βρέθηκε και το λάπτοπ που είχε αφαιρεθεί κι αποδόθηκε στον ηλικιωμένο.

Πληροφορίες, αναφέρουν ότι οι δύο νεαροί έχουν απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές Αρχές για κλοπές.

με ποσότητα ς 

ια κατοχή ναρκωτικών, συνελήφθη σήμερα από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο νομότυπης ς που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του νεαρού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα ς, βάρους 0,67γρ. και μία ποσότητα άγνωστης χημικής ουσίας βάρους 13,57γρ. η οποία θα σταλεί στο Χημείο για ανάλυση.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση