Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Νέα “καμπάνα” σε μεθυσμένο οδηγό που προκάλεσε ζημιές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα
Νέα “καμπάνα” σε μεθυσμένο οδηγό που προκάλεσε ζημιές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα

Νέα “καμπάνα” σε μεθυσμένο οδηγό που προκάλεσε ζημιές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα

Σε 12 μηνών με τριετή αναστολή, πρόστιμο 1.200 ευρώ και αφαίρεση διπλώματος και πινακίδων για έξι μήνες, τιμωρήθηκε χθες από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο , 36χρονος από τη , που προκάλεσε ζημιές σε τέσσερα σταθμευμένα την περασμένη Παρασκευή.

Στην του στο δικαστήριο εξέφρασε την λύπη του για το περιστατικό και δήλωσε ότι αναλαμβάνει την ευθύνη για την αποκατάσταση των ζημιών στα . Μάλιστα όπως είπε, έχει έλθει σε συνεννόηση με δύο από τους τέσσερις ιδιοκτήτες για να τους καταβάλλει τα χρήματα που απαιτούνται για την επιδιόρθωση.

Αναφερόμενος στις συνθήκες του ατυχήματος υποστήριξε ότι έφυγε από την επιχείρηση που διατηρεί κατά τις 3 το πρωί και πήγε σε μπαρ για ένα ποτό.

Ερωτηθείς από τον εισαγγελέα της έδρας για την ποσότητα του αλκοόλ που βρέθηκε στον έλεγχο που του έγινε, παραδέχθηκε ότι το ένα ποτό…ήταν τρία, και ισχυρίστηκε ότι δεν έχει καταδικαστεί ποτέ στο παρελθόν.

Ο συνήγορος του, ζήτησε να του αναγνωριστεί το ελαφρυντικό του προτέρου εντίμου βίου, με το δικαστήριο τελικά να το απορρίπτει, και να τον καταδικάζει σε 12 μήνες με τριετή αναστολή, επιβολή προστίμου 1.200 ευρώ και αφαίρεση διπλώματος και πινακίδων του οχήματος του για έξι μήνες.

Σημειώνεται ότι πριν 12 χρόνια ο κατηγορούμενος είχε τιμωρηθεί ξανά με αφαίρεση διπλώματος, επειδή οδηγούσε μεθυσμένος, όπως διαπιστώθηκε από την εξέταση του ποινικού του μητρώου.

Υπενθυμίζεται ότι ο 36χρονος, που οδηγούσε υπό την επήρεια μέθης, προκάλεσε με το αυτοκίνητό του υλικές ζημιές σε τέσσερα σταθμευμένα στην οδό Φιλαδελφείας .

Σε αλκοτέστ που υπεβλήθη ο οδηγός, εντοπίστηκε συγκέντρωση αλκοόλ στο αίμα το 2,06mg/dL στην πρώτη μέτρηση και 1,94mg/dL στη δεύτερη μέτρηση.

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους για ναρκωτικά 

Ελεύθερος, με την επιβολή περιοριστικών όρων, μετά από σύμφωνη ανακριτή και εισαγγελέα, αφέθηκε ο 44χρονος που συνελήφθη την περασμένη Πέμπτη και κατηγορείται για κατοχή, καλλιέργεια και διακίνηση ναρκωτικών.

Αναλυτικότερα του απαγορεύτηκε η έξοδος από τη χώρα και η παραμονή του στο εξωτερικό, ενώ θα πρέπει να παρουσιάζεται κάθε 1η και 16η εκάστου μηνός, στο Αστυνομικό Τμήμα του τόπου διαμονής του.

Σε έρευνα που είχε γίνει στο σπίτι του 43χρονου, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, είχαν βρεθεί και κατασχεθεί  τέσσερα δοχεία που περιείχαν συνολικά (231,35) γραμμάρια ς.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση