Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΑΓΡΟΤΙΚΑ / ΘΕΣΣΑΛΙΑ / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Νέα προϊόντα και νέες ετικέτες από τον Αγροτικό Οινοποιητικό Συνεταιρισμό «ΔΗΜΗΤΡΑ»
Νέα προϊόντα και νέες ετικέτες από τον Αγροτικό Οινοποιητικό Συνεταιρισμό «ΔΗΜΗΤΡΑ»

Νέα προϊόντα και νέες ετικέτες από τον Αγροτικό Οινοποιητικό Συνεταιρισμό «ΔΗΜΗΤΡΑ»

Νέα προϊόντα και νέες ετικέτες θα προωθήσει στην αγορά, μετά το Πάσχα   ο Αγροτικός Οινοποιητικός Συνεταιρισμός «ΔΗΜΗΤΡΑ».

Τα νέα προϊόντα θα αφορούν και στο κρασί και στο τσίπουρο που παράγει ο Συνεταιρισμός και –σύμφωνα με πληροφορίες- τα προϊόντα που θα διοχετευτούν στην  αγορά θα είναι ανώτερης ποιότητας τόσο σε περιεχόμενο όσο και σε εμφάνιση.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο πρόεδρος Ι. Κίτσιος «Παρά την κρίση τα προϊόντα του Συνεταιρισμού δεν σημείωσαν πτώση και μετά το Πάσχα θα έχουμε νέα προϊόντα».

Ένα άλλο ενδιαφέρον στοιχείο που αφορά στο τσίπουρο  του Αγροτικού Οινοποιητικού Συνεταιρισμού «ΔΗΜΗΤΡΑ» είναι ότι από 140 δειγματοληψίες  τσίπουρου που έκανε το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας σε σχετική  έρευνα το «Θεσσαλικό» τσίπουρο διαπιστώθηκε ότι είναι   πρώτο σε ποιότητα.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Γ. Καλτσογιάννης: Άμεση παρέμβαση για το υψηλό κόστος ενέργειας #υψηλόκόστοςενέργειας - https://t.co/n1KoTZ27Rj -

  • Κορωνοϊός – Μελέτη: Τι ισχύει για αυτοάνοσες αντιδράσεις και αυτοαντισώματα σε ασθενείς Covid… - https://t.co/Wjm4U1Dbso -

  • #καιρός: Βροχές και αισθητή πτώση της θερμοκρασίας τη Δευτέρα #καιρός - https://t.co/fbxBvZEMnm -

"Αλιεύοντας" την είδηση