Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » Νέα πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ η Φώφη Γεννηματά
Νέα πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ η Φώφη Γεννηματά

Νέα πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ η Φώφη Γεννηματά

έ πρόεδρος του ΟΚ εξελέγη μετά πό την εκλογική διαδικασία που διεξήχθη την Κυριακή ανά την Ελλλάδα. Συγκεντρώνοντας πάνω από το 50% σε σύνολο περίπου 50.000 ψήφων,  η κ. Γεννηματά έχει το προβάδισμα με τους “αάλους” της κ. Κωνσταντινόπουλο και κ. Λοβέρδο να συγκεντρώνουν μέχρι στιγμής το 23% και 22% αντίστοιχα.

Λίγο πριν τις 11 το βράδυ και προτού ολοκληρωθεί το σύνολο της καταμέτρησης από τα μέλη και φίλους του ΟΚ που έσπευσαν την Κυριακή στις , οι κ.κ Κωνσταντινόπουλος και Λοβέρδος αναγνώρισαν την νίκη της νέας προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

«Συγχαίρω  τη νέα Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά και τον Ανδρέα Λοβέρδο».,υπογράμμισε στην ανακοίνωσή του ο κ. Κωνσταντινόπουλος και πρόσθεσε: «Η σημερινή συμμετοχή είναι μήνυμα προοπτικής για την παράταξη. Η συμμετοχή της νέας γενιάς ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Η νέα γενιά έδωσε μια μάχη με αρχές, αξιοπρέπεια και πολιτικό περιεχόμενο. Μια μάχη για το . Συνεχίζουμε για την ενότητα και την ανασυγκρότηση της μεγάλης Δημοκρατικής Παράταξης. Στην πιο δύσκολη φάση της χώρας θα δώσουμε μαζί την μάχη της ευθύνης.»

Ο κ. Λοβέρδος ευχαρίστησε επίσης τους φίλους και τα μέλη του ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ για τη συμμετοχή τους στη διαδικασία ανάδειξης προέδρου και για τη στήριξη στο κίνημά μας, σε μια πολύ δύσκολη καμπή της ιστορίας του και υπογράμμισε πως «σε ό,τι με αφορά θα είμαι δίπλα στη νέα ηγεσία. Στην πρώτη γραμμή του αγώνα για την αναγέννηση του ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ,στην πρώτη γραμμή της μάχης για τη χώρα και τους , την ώρα της μεγάλης δοκιμασίας που περνά η Ελλάδα και ο λαός, Στο νέο κεφάλαιο της ιστορίας του ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ θα είμαι παρών, στην Βουλή και το κόμμα, ως στρατιώτης.»

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος επικοινώνησε με τη Φώφη Γεννηματά,την οποία συνεχάρη για την εκλογική νίκη της και την ανάδειξή της ως νέας Προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

Επικοινώνησε επίσης με τον Ανδρέα Λοβέρδο και τον Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο και τους συνεχάρη για το υψηλό επίπεδο του αγώνα που έδωσαν.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος αύριο στις 12.30 μ.μ. θα συναντηθεί με τη Φώφη Γεννηματά παρουσία του Ανδρέα Λοβέρδου και του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου.

 

πηγή:kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Dark Mode

"Αλιεύοντας" την είδηση