Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Νέα κόντρα Δήμου Βόλου -Περιφέρειας Θεσσαλίας
Νέα κόντρα Δήμου Βόλου -Περιφέρειας Θεσσαλίας

Νέα κόντρα Δήμου Βόλου -Περιφέρειας Θεσσαλίας

Νέα αντιπαράθεση,μεταξύ δημοτικής και περιφερειακής αρχών προέκυψε σήμερα, μετά το δελτίο τύπου του Δήμου Βόλου, που δεν έμεινε αναπάντητο από την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Χαρακτηριστικά από τον Δήμο Βόλου αναφέρεται: “Με αφορμή το νέο έντονων αποδοκιμασιών, που σημειώθηκε την Παρασκευή, στο Βόλο, με στόχο τον περιφερειάρχη Λάρισας, Κώστα Αγοραστό, θέλουμε να εκφράσουμε την αντίθεσή μας σε τέτοιες ενέργειες και να συστήσουμε σε όλους αυτοσυγκράτηση.

Βεβαίως και οι έχουν το δικαίωμα να εκφράζουν την απογοήτευση ή και την οργή τους, όταν αδικούνται, ωστόσο αυτό δεν μπορεί να γίνεται με εξευτελισμό, αλλά πάντα στο πλαίσιο μιας δημοκρατικής και εύρυθμα λειτουργούσας κοινωνίας.

Η ψήφος ήταν και παραμένει το μεγάλο όπλο του πολίτη απέναντι στην εξουσία και όλοι κρινόμαστε έτσι. Άλλωστε το 2019 για τον Περιφερειάρχη Λάρισας και την «ομάδα» του δεν είναι μακριά και εκεί θα κρίνουμε και θα κριθούμε όλοι. Επαναλαμβάνουμε ότι κάθε εκδήλωση που αντιβαίνει τα όρια της ευπρέπειας και τον πολιτισμό της κοινωνίας μας, μας βρίσκει κατηγορηματικά αντίθετους.

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Από την Περιφέρεια Θεσσαλίας δόθηκε η παρακάτω σκληρή απάντηση:«Η μοναδική αποδοκιμασία υπάρχει στη φαντασία των συντακτών της σημερινής ανακοίνωσης της Δημοτικής Αρχής Βόλου.

Όμως, οι μάσκες έπεσαν. Υπάρχει πλέον και απόδειξη για το ποιοί «στήνουν» τις «αποδοκιμασίες».

Κατά το κοινώς λεγόμενον, «καρφωθήκατε» μόνοι σας, κύριοι».

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση