Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Νέα κλοπή αυτοκινήτου από ΡΟMA για αντικατάσταση δικού του
Νέα κλοπή αυτοκινήτου από ΡΟMA  για αντικατάσταση δικού του

Νέα κλοπή αυτοκινήτου από ΡΟMA για αντικατάσταση δικού του

Δικογρφί για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της κλοπής, της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος και της ς σχηματίστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας , σε βάρος δύο Βολιωτών, ηλικίας 36 και 64 ετών.Πρόκειται για μια δεύτερη, παρόμοια περίπτωση, σε διάστημα πέντε ημερών, που εξακριβώνεται από την Αστυνομία.

Όπως εξακριβώθηκε, ο 36χρονος την (30-06-) στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, αφαίρεσε Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο,μάρκας VW TARO, ιδιοκτησίας 74χρονου, προκειμένου να τοποθετήσει όλα τα μηχανικά μέρη του σε ακινητοποιημένο και μη λειτουργικό Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο όμοιου τύπου, ιδιοκτησίας του.

Στη συνέχεια, αφού τοποθέτησε στο κλεμμένο τις πινακίδες του δικού του οχήματος, μετέφερε και τα δύο οχήματα σε συνεργείο – φανοποιείο, ιδιοκτησίας του 64χρονου, σε περιοχή του .

Εκεί, ενεργώντας κατ΄ εντολή του 36χρονου, ο φανοποιός παραποίησε και αλλοίωσε τους εργοστασιακούς αριθμούς πλαισίου και κινητήρα του κλεμμένου οχήματος και το αποσυναρμολόγησε πλήρως, προκειμένου στη συνέχεια να τοποθετήσει όλα τα μέρη του στον μεταλλικό σκελετό (σασί) του φορτηγού αυτοκινήτου του 36χρονου, καθιστώντας το με αυτό τον τρόπο λειτουργικό.

Το αφαιρεθέν όχημα που εντοπίστηκε αποσυναρμολογημένο στο συνεργείο του 64χρονου χωρίς να φέρει τις πινακίδες του, κατασχέθηκε και αποδόθηκε στο νόμιμο δικαιούχο του.

Παράλληλα, στον ίδιο χώρο βρέθηκε άλλο ένα Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο που, όπως εξακριβώθηκε, είχε κλαπεί από την περιοχή της Πιερίας.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ το προανακριτικό έργο συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση