Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Νέα εταιρεία έδειξε ενδιαφέρον για εναπόθεση αποβλήτων στον ΧΥΤΑ Βόλου
Νέα εταιρεία έδειξε ενδιαφέρον για εναπόθεση  αποβλήτων στον ΧΥΤΑ Βόλου

Νέα εταιρεία έδειξε ενδιαφέρον για εναπόθεση αποβλήτων στον ΧΥΤΑ Βόλου

Νέα επιχείρηση αποβλήτων, από την Κέρκυρα, έκανε κρούση στον , προκειμένου να δεχθεί τα αποστειρωμένα στον ΧΥΤΑ , σύμφωνα με τον σύμβουλο της ΛΑΣ Θ. Τσαλούχα. Ο ίδιος είπε ότι το θέμα ήρθε προς συζήτησε στη πρόσφατη συνεδρίαση του ΔΣ του , αλλά αναβλήθηκε.

Ωστόσο σημείωσε πως η του ΣΥΔΙΣΑ ισχυρίστηκε ότι είναι νόμιμη η διαδικασία και το θέμα θα επανέλθει σε επόμενη συνεδρίαση γύρω στις 25 Σεπτεμβρίου.

Όσον αφορά τις υπόλοιπες δύο εταιρίες που εναπόθεταν στον ΧΥΤΑ διέκοψαν τη δράση τους μετά τον θόρυβο που προκλήθηκε.

Τα παραπάνω προέκυψαν κατά την σημερινή της ΛΑΣ, με θέμα τις στην τοπική αυτο και την στάση της δημοτικής αρχής , ενώ καταγγέλθηκε ακόμη πως έχουν αυξηθεί τα τιμολόγια ύδρευσης και άρδευσης και ιδίως στην περιφέρεια του Δήμου Βόλου, όπου η τιμή του νερού έχει διπλασιαστεί.

Αναφορά έγινε επίσης και στα παιδιά που μένουν εκτός παιδικών σταθμών και σύμφωνα με τον επικεφαλής της ΛΑΣ Απ. Νάνο πάνω από 1 στα 4 παιδιά μένουν εκτός, αφού δεκτά γίνονται 700 παιδιά σε σύνολο 2.000.

Ο ίδιος επέρριψε ευθύνες στη δημοτική αρχή, την οποία κατηγόρησε την για αλαζονεία , λέγοντας χαρακτηριστικά: «Η πλειοψηφία έχει την ευθύνη, αποφασίζουν μόνοι τους και εφαρμόζουν. Όποιος αντιδρά κι ας έχει δίκηο τραβιέται στα Δικαστήρια ή στα κρατητήρια.»

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση