Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Νέα έργα 39 εκατ. ευρώ φέρνει στη Θεσσαλία ο Κώστας Αγοραστός
Νέα έργα 39 εκατ. ευρώ φέρνει στη Θεσσαλία ο Κώστας Αγοραστός

Νέα έργα 39 εκατ. ευρώ φέρνει στη Θεσσαλία ο Κώστας Αγοραστός

Κι έργο 4 εκτ. ευρώ για τη διαχείριση του πολύπλευρου έργου της Κάρλας

Νέα έργα 35 εκατομμυρίων ευρώ για την και επιπλέον 4 εκατομμύρια ευρώ για τη διαχείριση της ς Κάρλα «κλείδωσε» ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας μετά τη συνάντηση που είχε με την ηγεσία στο Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων στην .

«Ευχαριστώ τον υπουργό Άδωνη Γεωργιάδη, τον υφυπουργό Γιάννη Τσακίρη και τον γ.γ. του Υπουργείου, γιατί με άριστη συνεργασία, διεκδικήσαμε και πετύχαμε να αυξήσουμε τον προϋπολογισμό του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας κατά 39 εκατομμύρια ευρώ. Γεγονός που μας επιτρέπει να εντάξουμε νέα έργα ύψους 35 εκατομμυρίων ευρώ σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες της Θεσσαλίας» δήλωσε ο . «Ταυτόχρονα» πρόσθεσε ο περιφερειάρχης «εντάσσουμε νέο έργο προϋπολογισμού 4 εκατομμυρίων ευρώ για τη διαχείριση της ς Κάρλα.
Το έργο της ανασύστασης της λίμνης ολοκληρώθηκε αλλά τώρα τίθεται το μεγάλο ζήτημα της διαχείρισής της.

Η Κάρλα από αποστραγγιστικό έργο είναι σήμερα επιπλέον αρδευτικό, υδρευτικό, περιβαλλοντικό και τουριστικό.

Πρόκειται για ένα πρωτόγνωρο εγχείρημα που απαιτεί και ανάλογες διαδικασίες για την ορθή διαχείρισή του.

Στην προσπάθεια αυτή θέλουμε τη όλων των υπηρεσιών και του Υπουργείου για να μπορέσουμε να λειτουργήσουμε σωστά το έργο και να κεφαλαιοποιηθούν τα οφέλη του στις τοπικές κοινωνίες, το περιβάλλον και την αγροτική οικονομία» είπε ο κ. Αγοραστός.

"Αλιεύοντας" την είδηση