Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Νέα διορία μίας εβδομάδας για εφαρμογή της κανονιστικής
Νέα διορία μίας εβδομάδας για εφαρμογή της κανονιστικής

Νέα διορία μίας εβδομάδας για εφαρμογή της κανονιστικής

Ελέγχους στο κέντρο του Βόλου γι την εφαρμογή της ς απόφασης για την κατάληψη των κοινόχρηστων χώρων με τραπεζοκαθίσματα, πραγματοποίησε σήμερα το πρωί κλιμάκιο της Δημοτικής Αρχής αποτελούμενο από υπαλλήλους των τμημάτων Πολεοδομίας και Προσόδων και δημοτικούς αστυνομικούς.

Το κλιμάκιο συνόδευσαν ο ασκών καθήκοντα δημάρχου Βόλου, Θάνος Θεοδώρου, ο σε αργία δήμαρχος Βόλου Αχ. , καθώς και μέλη της δημοτικής αρχής.

Άλλωστε το προηγούμενο χρονικό διάστημα ο Βόλου είχε ανακοινώσει πως η περίοδος χάριτος έληξε για τους καταστηματάρχες και πλέον πρέπει να συμμορφωθούν με τα όσα ορίζει η ενώ μάλιστα είχε διανεμηθεί και σχετική ενημερωτική επιστολή σε όλους τους ιδιοκτήτες καταστημάτων.

Οι υπάλληλοι πραγματοποίησαν ελέγχους στα καταστήματα των οδών Αντωνοπούλου, Τοπάλη, Ερμού και Τάκη Οικονομάκη καθώς και στην περιοχή του Αγίου Νικολάου ενώ τις επόμενες ημέρες οι θα συνεχιστούν και στο υιπο τμήμα του κέντρου.

Το θετικό είναι ότι δεν διαπιστώθηκαν πολλές παραβάσεις, δύο – τρία καταστήματα διαπιστώθηκε ότι είχαν «πακτωμένες» ομπρέλες ενώ ένα ακόμα στον Άγιο Νικόλαο είχε παράνομη κατασκευή. Στους παραβάτες έγιναν συστάσεις και δόθηκε διορία μίας εβδομάδας ώστε να συμμορφωθούν.

Συστάσεις για σκουπίδια και

Στο πλαίσιο των ελέγχων για την εφαρμογή της κανονιστικής τα στελέχη της δημοτικής αρχής έκαναν συστάσεις σε καταστηματάρχες της οδού Ιάσονος και Δημητριάδος για την τήρηση της αποκομιδής πόρτα-πόρτα καθώς διαπιστώθηκαν παραβάσεις ως προς την εναπόθεση χαρτοκιβωτίων.
Παράλληλα βεβαιώθηκαν δεκάδες κλήσεις σε παράνομα σταθμευμένα μηχανάκια με τον σε αργία δήμαρχο Βόλου να ζητά από τους δημότες να συμμορφωθούν στους ώστε να συμβάλλουν στο να αλλάξει η εικόνα της πόλης.

elegchi1

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση