Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΒΟΛΟΣ / Νέα διορία μίας εβδομάδας για εφαρμογή της κανονιστικής
Νέα διορία μίας εβδομάδας για εφαρμογή της κανονιστικής

Νέα διορία μίας εβδομάδας για εφαρμογή της κανονιστικής

Ελέγχους στο του Βόλου για την εφαρμογή της κανονιστικής απόφασης για την κατάληψη των κοινόχρηστων χώρων με τραπεζοκαθίσματα, πραγματοποίησε σήμερα το πρωί κλιμάκιο της Δημοτικής Αρχής αποτελούμενο από υπαλλήλους των τμημάτων Πολεοδομίας και Προσόδων και δημοτικούς αστυνομικούς.

Το κλιμάκιο συνόδευσαν ο ασκών καθήκοντα δημάρχου Βόλου, Θάνος Θεοδώρου, ο σε αργία δήμαρχος Βόλου Αχ. Μπέος, καθώς και μέλη της δημοτικής αρχής.

Άλλωστε το προηγούμενο χρονικό διάστημα ο Δήμος Βόλου είχε ανακοινώσει πως η περίοδος χάριτος έληξε για τους και πλέον πρέπει να συμμορφωθούν με τα όσα ορίζει η κανονιστική ενώ μάλιστα είχε διανεμηθεί και σχετική ενημερωτική επιστολή σε όλους τους ιδιοκτήτες καταστημάτων.

Οι υπάλληλοι πραγματοποίησαν ελέγχους στα καταστήματα των οδών Αντωνοπούλου, Τοπάλη, Ερμού και Τάκη Οικονομάκη καθώς και στην περιοχή του Αγίου Νικολάου ενώ τις επόμενες ημέρες οι έλεγχοι θα συνεχιστούν και στο υπόλοιπο τμήμα του κέντρου.

Το θετικό είναι ότι δεν διαπιστώθηκαν πολλές παραβάσεις, δύο – τρία καταστήματα διαπιστώθηκε ότι είχαν «πακτωμένες» ομπρέλες ενώ ένα ακόμα κατάστημα στον Άγιο Νικόλαο είχε παράνομη κατασκευή. Στους παραβάτες έγιναν συστάσεις και δόθηκε διορία μίας εβδομάδας ώστε να συμμορφωθούν.

Συστάσεις για και

Στο πλαίσιο των ελέγχων για την εφαρμογή της κανονιστικής τα στελέχη της δημοτικής αρχής έκαναν συστάσεις σε της οδού Ιάσονος και Δημητριάδος για την τήρηση της αποκομιδής πόρτα-πόρτα καθώς διαπιστώθηκαν παραβάσεις ως προς την εναπόθεση χαρτοκιβωτίων.
Παράλληλα βεβαιώθηκαν δεκάδες σε σταθμευμένα μηχανάκια με τον σε αργία δήμαρχο Βόλου να ζητά από τους δημότες να συμμορφωθούν στους κανόνες ώστε να συμβάλλουν στο να αλλάξει η της πόλης.

elegchi1

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Καταπολέμηση δάκου της ελιάς σε ελαιοκομικές περιοχές της Π.Ε. Μαγνησίας                                           … - https://t.co/2VQrAvZ3KV -

  • Ομιλία Χρ. Τριαντόπουλου στην ημερίδα της #ΟΕΒΕΜ #ΟΕΒΕΜ - https://t.co/rkTuvWR4zT -

  • Χρ. Τριαντόπουλος:Το πλωτό ασθενοφόρο στις Βόρειες Σποράδες-Το είπαμε, το κάναμε - https://t.co/j2bQ4liE6K… -

"Αλιεύοντας" την είδηση