Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ / Νέα απόπειρα τηλεφωνικής απάτης σε βάρος ηλικιωμένου το πρωί στο Βόλο
Νέα απόπειρα τηλεφωνικής απάτης σε βάρος ηλικιωμένου το πρωί στο Βόλο

Νέα απόπειρα τηλεφωνικής απάτης σε βάρος ηλικιωμένου το πρωί στο Βόλο

Νέα απόπειρα απάτης σε βάρος ηλικιωμένου σημειώθηκε σήμερα το πρωί στο Βόλο, όταν άγνωστος άνδρας τηλεφώνησε σε Βολιώτη, ισχυριζόμενος πως ο γιός του τραυμάτισε σε τροχαίο ένα μικρό παιδί.

Το περιστατικό αυτό έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά άλλων που έλαβαν χώρα πριν λίγες ημέρες, με επιτήδειους που τηλεφωνούν σε άτομα μεγάλης ηλικίας, αναφέροντας πως συγγενικά τους πρόσωπα, έχουν εμπλακεί σε τροχαία ατυχήματα, ζητώντας στη συνέχεια χρήματα για να γλιτώσουν από τις συνέπειες του νόμου.

Έτσι σήμερα το πρωί, ηλικιωμένος στο Βόλο, δέχθηκε τηλεφώνημα από άγνωστο άνδρα, που τον ενημέρωσε ότι το παιδί του τραυμάτισε σε τροχαίο παιδάκι.

Ο άνδρας ωστόσο, είχε ενημερωθεί για τα κρούσματα τηλεφωνημάτων από επιτήδειους και δεν πείστηκε, αλλά αντ’ αυτού επικοινώνησε με το παιδί του.

Να σημειωθεί ότι ο άγνωστος άνδρας, έλεγε στον ηλικιωμένο να μην κλείσει το τηλέφωνο, διαφορετικά το παιδί του θα έχει μπλεξίματα.

Ο ηλικιωμένος επικοινώνησε άμεσα με το παιδί του, διαπιστώνοντας ότι επρόκειτο για απόπειρα απάτης κι ενημέρωσε την Αστυνομία.

Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, συμβουλεύει τους πολίτες όταν δέχονται τέτοια τηλεφωνήματα, να κλείνουν άμεσα τη γραμμή και να επικοινωνούν με τα πρόσωπα που επικαλούνται οι δράστες ότι έχουν εμπλακεί σε τροχαίο και να ενημερώνουν άμεσα τις Αρχές.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Στις πλατείες η μάχη με τον ιό - https://t.co/W9YfS42UEX -

  • Παράταση 3ου γύρου επιστρεπτέας προκαταβολής - https://t.co/BYqA2Xd42J -

  • Καρδίτσα: Ολοκληρώθηκε ο απεγκλωβισμός 6 ατόμων στην Οξυά - https://t.co/eLFV7GrL1R -

"Αλιεύοντας" την είδηση