Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΕΚΚΛΗΣΙΑ / Νέα ανθρωπιστική αποστολή του «ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ»
Νέα ανθρωπιστική αποστολή του «ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ»

Νέα ανθρωπιστική αποστολή του «ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ»

Για τους δεκάδες πρόσφυγες του Κουτσόχερου Λάρισα

 

Με πρωτοβουλία του Δ/Σ Συλλόγου «Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ» και την συνεργασία του ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ (ΚΕ.Δ.Α.Β.) της Μητροπόλεως Δημητριάδος  με τις αρμόδιες κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου Λαρισαίων και των υπευθύνων παραγόντων του Κέντρου Φιλοξενίας Προσφύγων στο Κουτσόχερο Λαρίσης, πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα  (15/1/18) μια νέα ανθρωπιστική αποστολή, με σκοπό την ενίσχυση των δεκάδων προσφύγων που φιλοξενούνται στον χώρο αυτό.

Δύο φορτηγά αυτοκίνητα μετέφεραν στη Λάρισα και παρέδωσαν στις αποθήκες του Δήμου Λαρισαίων μια μεγάλη ποσότητα ειδών ένδυσης και υπόδησης, καθώς και πολλά παιχνίδια (173 χαρτοκιβώτια).

 Κατά κοινή ομολογία, η δραστηριότητα του ΚΕ.Δ.Α.Β. της Τοπικής Εκκλησίας, που λειτουργεί ως παράρτημα του «ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ», θεωρείται πολύ σημαντική και ουσιαστική, αφού – μεταξύ των άλλων – επεμβαίνει άμεσα και πρακτικά και εκτός του Νομού Μαγνησίας, προσφέροντας ανακούφιση σε εμπερίστατες οικογένειες, πρόσωπα και κοινωνικές υπηρεσίες (Ι. Μητροπόλεων και Δήμων), που ασχολούνται με τον πόνο και τις ανάγκες των συνανθρώπων μας.

 

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Προσκυνηματική εξόρμηση των τροφίμων του Γηροκομείου Καναλίων - https://t.co/UJvzBPmm8X -

  • Ημερίδα στο Π.Θ. για την αντιμετώπιση προβλημάτων συμπεριφοράς μαθητών/τριών στο σχολείο - https://t.co/OqNN0SXQM1 -

  • Άγνωστος έριξε σκύλο δεμένο με πλάκες στη θάλασσα - https://t.co/5Hj7sXeA1z -

"Αλιεύοντας" την είδηση