Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » ΝΔ: Κλίμα αισιοδοξίας για νίκη στις εκλογές
ΝΔ: Κλίμα αισιοδοξίας για νίκη στις εκλογές

ΝΔ: Κλίμα αισιοδοξίας για νίκη στις εκλογές

Κλίμ ισιοδοξίας και σιγουριάς για νικηφόρο αποτέλεσμα επικράτησε στην συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα της Νέας ς υπό τον πρόεδρο του κόμματος κ. Ευάγγελο Μεϊμαράκη. Με τον κομματικό μηχανισμό να βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα, γαλάζιες πηγές ανέφεραν πως στις εκλογές θα προχωρήσουν «με σύνεση ψυχραιμία και ομογενοποιημένο πολιτικό λόγο».
Στο αμέσως επόμενο διάστημα, εξηγούν οι ίδιες πηγές, θα παρουσιαστεί, σχέδιο διακυβέρνησης με συγκεκριμένες για τα προτα που απασχολούν τους Ελληνες πολίτες, όχι μόνο στα οικονομικά, αλλά και σε όλους τους άλλους τομείς (ασφάλεια, παιδεία, κλπ).

Χαρακτηριστικές του τος που επικράτησε στην συνεδρίαση είναι οι δηλώσεις από την πλευρά στελεχών της ΝΔ, όπως η κ. Ντόρα , η οποία ανέφερε: «Πρέπει να πω ότι συγκινήθηκα. Ειναι χαρά μου να ανταποκρίνομαι στο κάλεσμα του Βαγγέλη Μεϊμαράκη για την πανστρατιά όλων των στελεχών».

Η βουλευτής της ΝΔ εξαπέλυσε, μάλιστα, επίθεση στον σχολιάζοντας πως, «την ώρα που η παγκόσμια οικονομία βυθίζεται, η ανασφάλεια φουντώσει, ζούμε τη μεγαλύτερη κρίση μετά την κατάρρευση της Lehman brothers, θα κλείσουν σε τρεις μέρες δύο μήνες από τα capital controls, οι Έλληνες άλαλοι παρακολουθούν τον καβγά ανάμεσα στον 1 και τον ΣΥΡΙΖΑ 2», ενώ  τόνισε ότι είναι ώρα να καταλάβουμε που βρισκόμαστε.

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε και ο Κωστής Χατζηδάκης δηλώνοντας πως σε αυτή την πραγματικά εξαιρετικά κρίσιμη διεθνή οικονομική συγκυρία «η Ελλάδα δεν θα πάει μπροστά με τα πειράματα της δραχμής ή με πολιτικούς που είναι σε βέρτικο και σε σύγχυση».

Ο βουλευτής της ΝΔ σημείωσε ότι η χώρα μας θα πάει μπροστά με την Ευρώπη και με κοινή λογική.
Ενόψει των εκλογών είπε επίσης ότι η ΝΔ αγωνίζεται για τη νίκη και όσοι βγάζουν πρόωρα συμπεράσματα είναι πολύ πιθανό να διαψευστούν καθώς, συμπλήρωσε, «τα ψέματα ΣΥΡΙΖΑ κοστίζουν στον Έλληνες φορολογούμενους και εμείς θα μιλήσουμε με ξεκάθαρες προγραμματικές θέσεις που θα δίνουν ελπίδα».

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση