Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Ν. Αγχίαλος: 48χρονος καλλιεργούσε στο σπίτι του δενδρύλλια κάνναβης
Ν. Αγχίαλος: 48χρονος καλλιεργούσε στο σπίτι του δενδρύλλια κάνναβης

Ν. Αγχίαλος: 48χρονος καλλιεργούσε στο σπίτι του δενδρύλλια κάνναβης

Για χαπιών συνελήφθη 55χρονος στο Βόλο

Δύο υποθέσεις διακίνησης και κατοχής ναρκωτικών έβγαλαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου και του Α.Τ. Αλμυρού σήμερα και συνελήφθησαν ένας 55χρονος Βολιώτης και ένας 48χρονος από τη Ν. Αγχίαλο.

Στην πρώτη περίπτωση συνελήφθη μετά από συντονισμένη επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας 55χρονος, μετά από αξιο πληροφορίας ότι πωλούσε .

Αστυνομικοί που είχαν στη διάθεσή τους σκύλο ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών Κ-9 αι δικαστικό λειτουργό, περίμεναν τον δράστη και την ώρα που έβγαινε από το του μπήκαν μέσα, και σε έρευνα που ακολούθησε βρήκαν και κατάσχεσαν 52 τεματισμένα  Vulbegal, έξι μισά του ίδιου ναρκωτικού, καθώς και 10  Subuxon, που κατείχε παράνομα χωρίς ιατρική συνταγή.

Στην κατοχή του δράστη βρέθηκε μια 2,35 γραμ., καθώς και χρηματικό ποσό 3.900 € που κατασχέθηκε.

Στη δεύτερη περίπτωση αστυνομικοί του Α.Τ. Αλμυρού πήγαν στο 48χρονου, στην ευρύτερη περιοχή της Ν. Αγχιάλου, μετά από πληροφορία που υπήρχε και διαπίστωσαν ότι είχε φυτέψει 16 δενδρύλλια κάνναβης ύψους από 17 εκατοστά μέχρι 1,07 μέτρα, που εκριζώθηκαν.

Ακόμη, σε ερμάριο του υπνοδωματίου οι αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν μια ποσότητα 2,80 γραμ. χασίς και έναν μεταλλικό τρίφτη.

Ο συλληφθείς με τη που θα σχηματιστεί σε βάρος του θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση