Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Νέα σφοδρή επίθεση Μπέου κατά Πουλάκη
Νέα σφοδρή επίθεση Μπέου κατά Πουλάκη

Νέα σφοδρή επίθεση Μπέου κατά Πουλάκη

“Σε τακτοποίησης «ημετέρων» στελεχών του , έχει μετατρέψει το ο γνωστός πια σε όλους για τις αντιδημοκρατικές και φασίζουσες συμπεριφορές του, Κώστας Πουλάκης, μην αφήνοντας περιθώρια αμφιβολιών για τα πραγματικά κίνητρά του στην επιχείρηση εξόντωσης του δημάρχου , Αχιλλέα Μπέου, την οποία έχει αναλάβει εργολαβικά.”

Τα παραπάνω επισημαίνονται από το του δημάρχου Αχ. Μπέου που έχει τεθεί σε αργία και προστίθεται: “Τώρα έχει ξεκινήσει προσπάθεια, με τις γνωστές και παρεμβάσεις που ασκεί προς τους υπαλλήλους της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, για να επιβάλλει ετσιθελικά σαν γενικό διευθυντή του Δήμου, το μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής του , Στάθη Νικηφόρου, που όμως ήδη είχε ορισθεί στη θέση με απόφαση του δημάρχου, όπως προβλέπουν οι σχετικές διαδικασίες.

Από τη Δημοτική Αρχή, λοιπόν, αντί των άκαιρων και άκυρων απειλών Πουλάκη, για πειθαρχικές διώξεις, αναμένεται η της απόφασης του κυρίαρχου πολιτικού, εκλεγμένου, οργάνου της πόλης, του Δημοτικού Συμβουλίου, με την οποία καταργείται η θέση αυτή.

Οι συνεχείς απόπειρες των κομματικών του ΣΥΡΙΖΑ να αποκτήσουν μέσω του ανεκδιήγητου γραμματέα τον έλεγχο του Δήμου και να τον καταστήσουν παραμάγαζο για να κάνουν ανενόχλητοι τα ρουσφέτια προς την πελατεία τους, δεν πρόκειται να γίνουν ανεκτές και θα πέσουν στο κενό.

Η Δημοτική Αρχή του Αχιλλέα Μπέου εξ’ αρχής εφάρμοσε την τακτική της ίσης αντιμετώπισης των πολιτών, ανεξάρτητα από κομματικές ή πολιτικές προτιμήσεις και έτσι θα συνεχίσει. Αν οι εκφραστές του ρουσφετιού και της φαυλότητας, όπως ο Πουλάκης, θέλουν να εξοφλήσουν γραμμάτια στα κομματικά τους στελέχη ας το κάνουν στην κυβέρνηση. Άλλωστε και ο ίδιος τέτοια θέση κατέχει, του κομματικού ειδικών αποστολών”.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Εξαπάτηση πολιτών υπό το πρόσχημα επένδυσης χρημάτων σε κρυπτονομίσματα #Bitcoin - https://t.co/swekvZHt9X -

  • Ενεργειακή αναβάθμιση του Λυκείου Αργαλαστής #ΛύκειοΑργαλαστής - https://t.co/S8qtMYHE2I -

  • Πανηγύρεις Αγίας Παρασκευής #ενορίαΑγίαςΠαρασκευής - https://t.co/FdFdhi4XWB -

"Αλιεύοντας" την είδηση