Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Μπαράζ διασώσεων την Κυριακή 18/10 η Πυροσβεστική Υπηρεσία
Μπαράζ διασώσεων την Κυριακή 18/10 η  Πυροσβεστική Υπηρεσία

Μπαράζ διασώσεων την Κυριακή 18/10 η Πυροσβεστική Υπηρεσία

Μπαράζ  διασώσεων η   18/10 για την Πυροσβεστική Υπηρεσία, καθώς μετά το 11χρονο κορίτσι από τη Βουλγαρία, που βρέθηκε στη Βρύναινα, σειρά είχαν τρία ανήλικα α με έναν 60χρονο, από το Βόλο, που πήγαν για περίπατο στο Παναγιώτικο, στην περιοχή εοχωρίου του Δήμου οτίου Πηλίου και χάθηκαν στους  ς γύρω το από .

Ο 60χρονος με τα τρία παιδιά ηλικίας 9, 5 ετών το ένα και 11 τα άλλα δύο πήγαν με αυτοκίνητο στην περιοχή, το άφησαν στο δρόμο και ξεκίνησαν να κάνουν έναν περίπατο το γύρω από το φράγμα.

Ξαφνικά όμως χάθηκαν και ενημέρωσαν με τα κινητά τους τηλέφωνα τους γονείς των παιδιών, που ξεκίνησαν από το Βόλο για να φτάσουν στο σημείο.

Στα 3.30 μ.μ.  οι γονείς έφτασαν στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Νεοχωρίου και ενημέρωσαν τους ότι έχασαν τα παιδιά τους στην περιοχή,  που εκείνη την ώρα υπήρχε χαμηλή νέφωση και ο καιρός ήταν μουντός.

Οι αντέδρασαν άμεσα, ειδοποιήθηκε η Π.Υ. Βόλου και για το σημείο ξεκίνησαν πυροσβέστες με δύο οχήματα από το Βόλο και ένα όχημα από το Κλιμάκιο ς.

Επίσης  κάλεσαν την Πολιτική Προστασία στο τηλέφωνο έκτακτης ανάγκης 112, που εντόπισε τον 60χρονο με τα τρία παιδιά, μέσω GPS, έδωσε στίγμα στους πυροσβέστες που πήγαν στο σημείο και τους εντόπισαν σώους και αβλαβείς, αν και τα παιδιά είχαν τρομοκρατηθεί.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση