Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Μπαράζ διασώσεων την Κυριακή 18/10 η Πυροσβεστική Υπηρεσία
Μπαράζ διασώσεων την Κυριακή 18/10 η  Πυροσβεστική Υπηρεσία

Μπαράζ διασώσεων την Κυριακή 18/10 η Πυροσβεστική Υπηρεσία

Μπαράζ  διασώσεων η   18/10 για την Πυροσβεστική Υπηρεσία, καθώς μετά το 11χρονο κορίτσι από τη , που βρέθηκε στη Βρύναινα, σειρά είχαν τρία ανήλικα αγόρια με έναν 60χρονο, από το Βόλο, που πήγαν για περίπατο στο φράγμα Παναγιώτικο, στην περιοχή Νεοχωρίου του Δήμου Νοτίου Πηλίου και χάθηκαν στους  ς γύρω το από φράγμα.

Ο 60χρονος με τα τρία παιδιά ηλικίας 9, 5 ετών το ένα και 11 τα άλλα δύο πήγαν με αυτοκίνητο στην περιοχή, το άφησαν στο δρόμο και ξεκίνησαν να κάνουν έναν περίπατο το γύρω από το φράγμα.

Ξαφνικά όμως χάθηκαν και ενημέρωσαν με τα κινητά τους τηλέφωνα τους των παιδιών, που ξεκίνησαν από το Βόλο για να φτάσουν στο σημείο.

Στα 3.30 μ.μ.  οι έφτασαν στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Νεοχωρίου και ενημέρωσαν τους πυροσβέστες ότι έχασαν τα παιδιά τους στην περιοχή,  που εκείνη την υπήρχε χαμηλή νέφωση και ο ήταν μουντός.

Οι πυροσβέστες αντέδρασαν άμεσα, ειδοποιήθηκε η Βόλου και για το σημείο ξεκίνησαν πυροσβέστες με δύο οχήματα από το Βόλο και ένα από το Κλιμάκιο Αργαλαστής.

Επίσης  κάλεσαν την στο τηλέφωνο έκτακτης ανάγκης 112, που εντόπισε τον 60χρονο με τα τρία παιδιά, μέσω GPS, έδωσε στίγμα στους πυροσβέστες που πήγαν στο σημείο και τους εντόπισαν σώους και αβλαβείς, αν και τα παιδιά είχαν τρομοκρατηθεί.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση