Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Μπαχτσελί: Οι ανεύθυνοι Ελληνες πολιτικοί τρίζουν τα δόντια, εμείς ξέρουμε να τα ξεριζώνουμε
Μπαχτσελί: Οι ανεύθυνοι Ελληνες πολιτικοί τρίζουν τα δόντια, εμείς ξέρουμε να τα ξεριζώνουμε

Μπαχτσελί: Οι ανεύθυνοι Ελληνες πολιτικοί τρίζουν τα δόντια, εμείς ξέρουμε να τα ξεριζώνουμε

Σε σκληρές κατά του Ελληνα υπουργού Εθνικής Αμυνας Πάνου Καμμένου προχώρησε σήμερα ο επικεφαλής του τουρκικού Κόμματος Εθνικιστικής Δράσης, τεβλέτ Μπαχτσελί.

Ο τεβλέτ Μπαχτσελί, σύμφωνα με το ρεπορτάζ που μετέδωσε ο , μιλώντας στην ΚΟ του κόμματός του σημείωσε για τον Πάνο Καμμένο:

«Ξέχασε τις ήμερες που τους καταδίωκαν και τους έριξαν στη … αν το θέλουν, το να επαναλαμβάνουμε την ιστορία για εμάς είναι παιχνιδάκι αυτή τη φορά δεν θα γλιτώσουν με το να διαφύγουν στη … Φαίνεται ότι ο Έλληνας υπουργός Άμυνας της ς έχει επηρεαστεί από τη μυθολογία, ζηλεύει τον Δία, μιμείται τον Απόλλωνα και προσπαθεί να γίνει Ποσειδώνας… Αν κοιμάται, ας ξυπνήσει, αν έχει υστερίας να μπει σε ».

«Οι πρόγονοί τους πλήρωσαν το τίμημα για την εχθρότητα που είχαν εναντίον των Τούρκων. Έλαβαν την απάντηση στο πεδίο των μαχών. Σε μια χ που δεν είναι μεγαλύτερη από την πόλη του Ικονίου οι ανεύθυνοι πολιτικοί τους τρίζουν τα δόντια. Αυτό είναι μια άδικη προσπάθεια, εμείς όταν χρειαστεί, μπορούμε να τρίξουμε και να ξεριζώσουμε εκείνα τα δόντια» πρόσθεσε ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ.

Πηγή: kathimerini.gr
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση