Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Μπαχτσελί: Να μην ξεχνούν οι Έλληνες τι πέρασαν οι πρόγονοί τους
Μπαχτσελί: Να μην ξεχνούν οι Έλληνες τι πέρασαν οι πρόγονοί τους

Μπαχτσελί: Να μην ξεχνούν οι Έλληνες τι πέρασαν οι πρόγονοί τους

Επίθεση κατά της Ελλάδας και της Κύπρου εξαπέλυσε ο επικεφαλής του τος Εθνικιστικού Κινήματος, και συν του προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Κατά τη διάρκεια προεκλογικής του ς ο σχολίασε την ενόχληση της Ελλάδας αναφορικά με το προεκλογικό σποτ της παράταξής του, το οποίο δείχνει την Κύπρο ως τουρκική.

Απόρησε για την ελληνική αντίδραση και… κάλεσε την Ελλάδα να «μην ξεχνάει τι τράβηξαν οι πρόγονοί της όταν ρίχτηκαν στον πάτο της θάλασσας».

«Γιατί ενοχλούνται; Επειδή δείχνει την Κύπρο ως τουρκικό έδαφος. Θα ρωτήσω αυτούς τους ανόητους και χοντροκέφαλους “τι θα κάναμε”, “πώς θα τη δείχναμε”; Το δηλώνω και το τονίζω: Η Κύπρος είναι τουρκική. Είναι τουρκική και τουρκική θα παραμείνει», ανέφερε ο Μπαχτσελί σύμφωνα με όσα μεταδίδει η yenisafak και συνέχισε:

«Η , η οποία παίζει παιχνίδια στα νησιά του υ, ας μάθει τα όριά της και ας μην ξεχνάει τι πέρασαν οι πρόγονοί της όταν ρίχτηκαν στον πάτο της θάλασσας. Θα ξαναγίνει το ίδιο. Δόξα τω Θεώ, η βούληση να γίνει ξανά το τάφος των πόθων των Ελλήνων, είναι ακόμη ζωντανή. Και θα συνεχίζει να είναι μέχρι τέλους».

Πηγή: kathimerini.gr
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση