Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Μουσική πορεία από τους μαθητές του Μουσικού Σχολείου
Μουσική πορεία από τους μαθητές του Μουσικού Σχολείου

Μουσική πορεία από τους μαθητές του Μουσικού Σχολείου

Την κάλυψη κενών ωρών μαθημάτων στα όργανα και την δωρεάν μετακίνηση, ζητούν μαθητές του Μουσικού Σχολείου , οι οποίοι στις 12.00 το μεσημέρι πραγματοποίησαν « διαμαρτυρία» στους κεντρικούς δρόμους της πόλης και κατέληξαν στο τηες πόλης, όποου αντιπροσωπεία έθεσε τα θέματα στον δήμαρχο Αχ. Μπέο.

Με συνθήματα όπως «ΝΤΟ ΡΕ ΜΙ ΦΑ ΜΟΥΣΙΚΟΙ ΣΤΑ ΜΟΥΣΙΚΑ και ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΥΝ ΟΧΙ ΝΑ ΠΑΙΔΕΥΟΥΝ» οι μαθητές πραγματοποίησαν πορεία από το σχολείο τους στο του .

Οι μαθητές σταμάτησαν για λίγη ώρα στην Π.Ε. ς όπου συναντήθηκαν με τον υπεύθυνο του υ της κ. Κολυνδρίνη και στη συνέχεια μετέβησαν στο του Βόλου.

Οι μαθητές ζητούν δωρεάν μετακίνηση στο σχολείο τους, να καλυφτούν τα εκατοντάδες κενά που έχουν δημιουργηθεί λόγω έλλειψης καθηγητών στα όργανα και τόνισαν: “Κάνουμε δεύτερη μέρα κατάληψη, γιατί δεν έχουμε καθηγητές στα όργανα. Δεν έχουμε δωρεάν μετακίνηση. Π.χ. για το πιάνο έχουμε 260 ώρες κενές την εβδομάδα. Λείπουν αρκετοί καθηγητές, ενώ υπάρχουν πληροφορίες ότι τα κενά θα καλυφτούν μετά τα Χριστούγεννα.

O δήμαρχος Βόλου, αφού άκουσε τα αιτήματα των μαθητών που ζητούν να μετακινούνται δωρεάν με το πάσο που διαθέτουν όλη την ημέρα, όπως πέρυσι και όχι μετά τις 4.00 το απόγευμα να πληρώνουν το 50% του αντιτίμου του εισιτηρίου.

Από το του δημάρχου έγινε επικοινωνία με τον πρόεδρο του Αστικού ΚΤΕΛ, που απάντησε ότι η σύμβαση αφορά την Περιφερειακή Ενότητα και όχι με τον και ο δήμαρχος είπε στους μαθητές ότι πρόκειται να συναντηθεί με τον πρόεδρο του ΚΤΕΛ για να εξεταστεί αν μπορεί να βοηθήσει ο Δήμος, για να λυθεί το πρόβλημα.

mathites1mathites2
mathites3

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση