Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Μόνο μπροστά δεν πάτε έτσι τον τόπο
Μόνο μπροστά δεν πάτε έτσι τον τόπο

Μόνο μπροστά δεν πάτε έτσι τον τόπο

Όταν βλέπει κάποιος στη μικρή εικόνα να παίζονται μεγαλο-μικρά  πολιτικά παιγνίδια (βλέπε δύο διαφορετικά στο Βόλο,  το ίδιο 48ωρο, σε δύο διαφορετικά ξενοδοχεία, με διασπασμέ φορείς για την Παγκόσμια Ημέρα Βουνού ή τις κόντρες Αγοραστού- Μπέου ή τον τελευταίο να βάλλει κατά πάντων που δεν τον βολεύουν) αντιλαμβάνεται άνετα- αν δει στη μεγάλη εικόνα  τις κωλοτούμπες του Πρωθυπουργού, λες και κάνει τάματα στον Άγιο ή τις δεσμεύσεις του Κυριάκου  Μητσοτάκη και μια υιπη να μασάει και να σερβίρει την ιδία καραμέλα, ότι ή στραβός είν' ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε…

Κι εδώ τίθεται το απλό και ουχί απλοϊκό ερώτημα: γιατί κοντύναν  τόσο οι πολιτικοί σε πολιτικό ανάστημα τόσο σε κεντρικό  όσο και σε τοπικό επίπεδο ;

Η της χώρας δεν υφίσταται, όπως και το ρευστό στην αγορά κι ο κ. Τσίπρας εξαγγέλλει ό,τι και ο προκάτοχός του πρωθυπουργός, τον οποίο, σημειωτέων- είχε καταγγείλει τότε ως .

Οι από την άλλη πιέζουν ασφυκτικά και όλοι στην Ελλάδα που δήθεν κυβερνούν δεν είναι τίποτε άλλο από το  yes men, αλλά και πάλι  τα κουκιά δεν τους βγαίνουν κι εδώ έρχονται ως … κερασάκι στην τούρτα  τα παρατράγουδα τόσο από την πλευρά της Τουρκίας όσο και από αυτή της Αλβανίας, που εγείρουν  τις δικές τους αξιώσεις…

Η χώρα είναι χρεωκοπημένη κι αποτελεί ερώτημα αν ποτέ θα ανακάμψει και  όλοι πασάρουν σε έναν λαό, που είναι στα χαμένα, την ψευδαίσθηση ότι όλα βαίνουν καλώς.

Ως προς τα της Μαγνησίας ο σε αργία δήμαρχος   το παίζει τεράστιος, προσφέροντας θέαμα και οι φορείς της πόλης και της Περιφέρειας δεν μπορούν να ομονοήσουν για ζητήματα που  θα δώσουν ώθηση στην περιοχή.

Πού ακούστηκε να γίνονται το Σαββατοκύριακο δύο συνέδρια για το ίδιο θέμα και να ξοδεύονται τα διπλά την ώρα που ο στενάζει.

Πώς με τέτοια λογική να έρθει η ανάπτυξη σε μια περιοχή που έχει πλείστα τόσα προβλήματα, τα οποία  θα ήταν ανώφελο να αναφερθούν λεπτομερώς.

Καλά τα λαμπιόνια και οι φιέστες ενόψει Χριστουγέννων και ς και τα κάθε λογής συνέδρια που ο καθείς προσπαθεί να καρπωθεί, αλλά όταν έρθει το 2017 και σβήσουν τα φώτα τότε θα δούμε  την πραγματική εικόνα, εκτός και ελπίσουμε πάλι μάταια στις επερχόμενες εκλογές που πολλοί τις προσδιορίζουν χρονικά κατά τον Μάρτιο.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση