Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » Μητσοτάκης : Δέσμευση της ΝΔ η κατάργηση του ειδικού φόρου στο κρασί
Μητσοτάκης : Δέσμευση της ΝΔ η κατάργηση του ειδικού φόρου στο κρασί

Μητσοτάκης : Δέσμευση της ΝΔ η κατάργηση του ειδικού φόρου στο κρασί

Ο πρόεδρος της Νές Δημοκρτίας Κυριάκος επισκέφθηκε την Ετήσια Έκθεση Κρασιού «Οινόραμα 2016» και σε δηλώσεις του δεσμεύτηκε για την κατάργηση του ειδικού φόρου κατανάλωσης κρασιού.

“Εδώ στο χτυπάει σήμερα η της παραγωγικής Ελλάδας. Εκατοντάδες μικροί, μεσαίοι, μεγάλοι οινοπαραγωγοί εκθέτουν τα προϊόντα τους. Αποδεικνύουν ότι η Ελλάδα που ξυπνάει νωρίς, η Ελλάδα της παραγωγής, η Ελλάδα η οποία δεν διστάζει να κοιτάξει στα ίσια τις αγορές του εξωτερικού, μπορεί να διακριθεί”, ανέφερε ο κ. .

“Αυτήν την Ελλάδα οφείλουμε να τη στηρίξουμε. Αποτελεί δέσμευση της Νέας Δημοκρατίας η κατάργηση του ειδικού φόρου κατανάλωσης στο κρασί. Ενός φόρου, ο οποίος επιβλήθηκε χωρίς καμία λογική και ο οποίος δεν αποφέρει ουσιαστικά έσοδα στο κράτος. Το μόνο που κάνει είναι να επιβαρύνει τους παραγωγούς με μια υπέρμετρη ”, πρόσθεσε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Είπε επιπλέον ότι ο πρωτογενής τομέας αποτελεί σημαία για τη Νέα Δημοκρατία.

“Αποτελεί ένα πεδίο συγκριτικού πλεονεκτήματος για τη χ. Αποτελεί ένα πεδίο δημιουργίας θέσεων απασχόλησης. Και κυρίως αποτελεί – όπως απεδείχθη εδώ, σήμερα, περίτρανα – ένα πεδίο δημιουργικής δράσης πολλών νέων ανθρώπων, που κόντρα στις συνθήκες αγωνίζονται να καταστήσουν το ελληνικό κρασί ανταγωνιστικό στις παγκόσμιες αγορές”, συμπλήρωσε ο αρχηγός της αξιωματικής αολίτευσης.

 

 

πηγή:kathimerini.gr

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση