Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Μειωμένα τα τροχαία φέτος σε σχέση με πέρυσι στη Μαγνησία
Μειωμένα τα  τροχαία φέτος σε σχέση με πέρυσι στη Μαγνησία

Μειωμένα τα τροχαία φέτος σε σχέση με πέρυσι στη Μαγνησία

Μειωμέν είνι τα , που προκλήθηκαν φέτος στη , σε σχέση με πέρυσι, σύμφωνα με τον διοικητή του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων ς, Αστυνόμος Α΄ Λευτ. Αναδιώτη, που έδωσε συνέντευξη τύπου σήμερα με συμβουλές οδικής ασφάλειας.

Ο κ. Αναδιώτης είπε ότι οι χρήστες των δρόμων το καλοκαίρι είναι πιο «χαλαροί» και κατά συνέπεια πιο απρόσεκτοι και συχνά οδηγούν κουρασμένοι από τα μπάνια και τη νυχτερινή διασκέδαση, ενώ η προσοχή τους αποσπάται από το περιβάλλον, τη «θορυβώδη» συντροφιά ή το κινητό τους.

“Τα περισσότερα δυστυχήματα συμβαίνουν στο επαρχιακό οδικό δίκτυο γι' αυτό οι καλό είναι να κινούνται με χαμηλές ταχύτητες και να ελέγχουν προσεκτικά το οδικό περιβάλλον, προκειμένου να εντοπίσουν τυχόν κρυμμένους κινδύνους ανέφερε ο διοικητής και συμπλήρωσε ότι η προχωρά σε συνεχείς και καθημερινούς ελέγχους, μεταξύ άλλων για επικίνδυνη , ερυθρού σηματοδότη, υπέρβαση ορίου ταχύτητας, χρήση κινητού τηλεφώνου κ.ά.

Επίσης ο κ. Αναδιώτης επέστησε την προσοχή στους οδηγούς, να φορούν ζώνης ασφαλείας οι ίδιοι και οι συνεπιβαίνοντες, οι δικυκλιστές να φορούν προστατευτικό κράνος οι ίδιοι και οι συνεπιβαίνοντες, να πληρούνται όλοι οι όροι για την προστασία των παιδιών που επιβαίνουν σε όχημα, να ελέγχεται και να διασφαλίζεται η σωστή λειτουργία του οχήματος κ.ά.

«Η των διακοπών είναι ευκαιρία για να «γεμίσουμε τις μπαταρίες» να χαρούμε στιγμές με ανθρώπους που αγαπάμε και να δημιουργήσουμε όμορφες εμπειρίες και γι' αυτό θα πρέπει να προσέχουμε» δήλωσε ο διοικητής του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Μαγνησίας, ο οποίος τόνισε ότι σε σχέση με πέρυσι, φέτος, παρατηρείται μία αισθητή μείωση των τροχαίων στη Μαγνησία.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση