Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Μειωμένα τα τροχαία φέτος σε σχέση με πέρυσι στη Μαγνησία
Μειωμένα τα  τροχαία φέτος σε σχέση με πέρυσι στη Μαγνησία

Μειωμένα τα τροχαία φέτος σε σχέση με πέρυσι στη Μαγνησία

Μειωμένα είναι τα τροχαία, που προκλήθηκαν φέτος στη Μαγνησία, σε σχέση με πέρυσι, σύμφωνα με τον διοικητή του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Μαγνησίας, Αστυνόμος Α΄ Λευτ. Αναδιώτη, που έδωσε συνέντευξη τύπου σήμερα με οδικής ασφάλειας.

Ο κ. Αναδιώτης είπε ότι οι χρήστες των δρόμων το καλοκαίρι είναι πιο «χαλαροί» και κατά συνέπεια πιο απρόσεκτοι και συχνά οδηγούν κουρασμένοι από τα μπάνια και τη νυχτερινή διασκέδαση, ενώ η προσοχή τους αποσπάται από το περιβάλλον, τη «θορυβώδη» συντροφιά ή το τους.

“Τα περισσότερα δυστυχήματα συμβαίνουν στο επαρχιακό οδικό δίκτυο γι’ αυτό οι οδηγοί καλό είναι να κινούνται με χαμηλές ταχύτητες και να ελέγχουν προσεκτικά το οδικό περιβάλλον, προκειμένου να εντοπίσουν τυχόν κρυμμένους κινδύνους ανέφερε ο και συμπλήρωσε ότι η τροχαία προχωρά σε συνεχείς και καθημερινούς ελέγχους, μεταξύ άλλων για επικίνδυνη οδήγηση, παραβίαση ερυθρού σηματοδότη, υπέρβαση ορίου ταχύτητας, χρήση κινητού τηλεφώνου κ.ά.

Επίσης ο κ. Αναδιώτης επέστησε την προσοχή στους οδηγούς, να φορούν ζώνης ασφαλείας οι ίδιοι και οι συνεπιβαίνοντες, οι δικυκλιστές να φορούν προστατευτικό κράνος οι ίδιοι και οι συνεπιβαίνοντες, να πληρούνται όλοι οι όροι για την των παιδιών που επιβαίνουν σε όχημα, να ελέγχεται και να διασφαλίζεται η σωστή λειτουργία του οχήματος κ.ά.

«Η περίοδος των διακοπών είναι ευκαιρία για να «γεμίσουμε τις μπαταρίες» να χαρούμε στιγμές με ανθρώπους που αγαπάμε και να δημιουργήσουμε όμορφες εμπειρίες και γι’ αυτό θα πρέπει να προσέχουμε» δήλωσε ο του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Μαγνησίας, ο οποίος τόνισε ότι σε σχέση με πέρυσι, φέτος, παρατηρείται μία αισθητή μείωση των τροχαίων στη Μαγνησία.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Κατασχέθηκαν πάνω από 6,5 κιλά κάνναβης στο Βόλο #ακατέργαστηκάνναβη #Βόλος - https://t.co/puHmjj9imR -

  • Τις πύλες του άνοιξε για το κοινό το Μουσείο Τύπου της ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε #ΕΣΗΕΘΣΤΕΕ #ΜουσείοΤύπου - https://t.co/LQTb610vuR -

  • Υπηρεσιακός Υπουργός Ναυτιλίας ο Θοδωρής Κλιάρης #ΘοδωρήςΚλιάρης… - https://t.co/W249U9T2lW -

"Αλιεύοντας" την είδηση