Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Μήνυση της Δ. Κολυνδρίνη στην Εισαγγελία κατά εταιρίας για τα έργα στην Αγριά
Μήνυση της Δ. Κολυνδρίνη στην Εισαγγελία κατά εταιρίας για τα έργα στην Αγριά

Μήνυση της Δ. Κολυνδρίνη στην Εισαγγελία κατά εταιρίας για τα έργα στην Αγριά

Μήνυση κατά παντός υπευθύνου κατάθεσε χθες στην του Βόλου η αντι Μαγνησίας Δωροθέα Κολυνδρίνη με αφορμή τις εργασίες που έκανε η εταιρία φυσικού αερίου στο δρόμο Βόλου – Καλών Νερών στο ύψος της Αγριάς, χαλώντας την άσφαλτο που είχε πρόσφατα τοποθετηθεί.

Σύμφωνα με τη της αντιπεριφερειάρχη, από τις 7 Νοεμβρίου η υπηρεσία είχε ενημερώσει εγγρά τις εταιρίες που ασχολούνται με , πως θα ξεκινήσουν εργασίες ασφαλτόστρωσης, χωρίς όμως να υπάρξει κάποια απάντηση από τις εταιρίες.

Έτσι προχθές χωρίς την απαραίτητη άδεια, η εταιρία φυσικού αερίου, απέστειλε ένα πρόχειρο μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε υπάλληλο της Αντιπεριφέρειας που είναι τοποθετημένος στις αυτοψίες έργων, πως θα αρχίσουν εργασίες.

Στο σημείο μετέβη κλιμάκιο μηχανικών της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας, πραγματοποιώντας , διαπιστώνοντας πως δεν ελήφθησαν ούτε τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας στην πραγματοποίηση των εργασιών.

Όπως αναφέρεται επίσης στη , το συνεργείο της εταιρίας φυσικού αερίου έκανε μεγάλες διατομές στον δρόμο, στον οποίο πρόσφατα η Αντιπεριφέρεια είχε τοποθετήσει καινούργιο ασφαλτοτάπητα.

Στην αναφορά της η κα. Κολυνδρίνη ζητά από την να παρέμβει δίνοντας εντολή για την αποκατάσταση του στο σύνολο του από την εταιρία φυσικού αερίου, με δικά της έξοδα.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση