Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Μήνυση σε βάρος αστυνομικού σε νησί των Σποράδων από 45χρονη
Μήνυση σε βάρος αστυνομικού σε νησί των Σποράδων από 45χρονη

Μήνυση σε βάρος αστυνομικού σε νησί των Σποράδων από 45χρονη

Μηνυτήρι ναφορά στην Εισαγγελία του κατά αστυνομικού που υπηρετεί σε νησί των Βορείων Σποράδων, υπέβαλλε πριν λίγες ημέρες μια 45χρονη παντρεμένη , η οποία όπως καταγγέλλει την συνάντησε στο κέντρο της πρωτεύουσας του νησιού και την έβρισε χρησιμοποιώντας πολύ χυδαίες εκφράσεις.

Σύμφωνα με τη η 45χρονη ανέφερε το περιστατικό στον σύζυγο της, και μαζί μετέβησαν στο Τμήμα για να διαμαρτυρηθούν στον διοικητή για τη συμπεριφορά του υφισταμένου του, ο οποίος δήλωσε αδυναμία, σύμφωνα πάντα με τη καταγγελία, στο να τον ελέγξει.

τη στιγμή ο φερόμενος ο δράστης, είχε βάρδια ως αξιωματικός υπηρεσίας και είδε το ζευγάρι. Τότε ο σύζυγος της 45χρονης κατευθύνθηκε προς το μέρος του ζητώντας του το λόγο, με τον αστυνομικό να επαναλαμβάνει μπροστά στον εμβρόντητο άνδρα, τα ίδια χυδαία λόγια…

Με τη η ζητά την ποινή δίωξη του ένστολου για τις κατηγορίες της ς, της απειλής και της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας, ενώ επιφυλάσσεται για την αστική ικανοποίησή της, με που πρόκειται να καταθέσει σε βάρος του.

Μάλιστα ο αστυνομικός φέρεται να επέδειξε την ίδια συμπεριφορά και απέναντι σε μια ακόμα γυναίκα που είναι γνωστή με τη 45χρονη, και σύμφωνα με πληροφορίες ζητούν την απομάκρυνση του από το συγκεκριμένο νησί.

 

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση