Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Μήνυση σε βάρος αστυνομικού σε νησί των Σποράδων από 45χρονη
Μήνυση σε βάρος αστυνομικού σε νησί των Σποράδων από 45χρονη

Μήνυση σε βάρος αστυνομικού σε νησί των Σποράδων από 45χρονη

Μηνυτήρια αναφορά στην του κατά αστυνομικού που υπηρετεί σε νησί των Βορείων Σποράδων, υπέβαλλε πριν λίγες ημέρες μια 45χρονη παντρεμένη , η οποία όπως καταγγέλλει την συνάντησε στο της πρωτεύουσας του νησιού και την έβρισε χρησιμοποιώντας πολύ χυδαίες εκφράσεις.

Σύμφωνα με τη μήνυση η 45χρονη ανέφερε το περιστατικό στον σύζυγο της, και μαζί μετέβησαν στο Τμήμα για να διαμαρτυρηθούν στον διοικητή για τη συμπεριφορά του υφισταμένου του, ο οποίος δήλωσε αδυναμία, σύμφωνα πάντα με τη , στο να τον ελέγξει.

Εκείνη τη στιγμή ο φερόμενος ο δράστης, είχε βάρδια ως αξιωματικός υπηρεσίας και είδε το ζευγάρι. Τότε ο σύζυγος της 45χρονης κατευθύνθηκε προς το μέρος του ζητώντας του το λόγο, με τον αστυνομικό να επαναλαμβάνει μπροστά στον εμβρόντητο άνδρα, τα ίδια χυδαία λόγια…

Με τη μήνυση η ζητά την του ένστολου για τις κατηγορίες της ς, της απειλής και της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας, ενώ επιφυλάσσεται για την αστική ικανοποίησή της, με που πρόκειται να καταθέσει σε βάρος του.

Μάλιστα ο αστυνομικός φέρεται να επέδειξε την ίδια συμπεριφορά και απέναντι σε μια ακόμα γυναίκα που είναι γνωστή με τη 45χρονη, και σύμφωνα με πληροφορίες ζητούν την απομάκρυνση του από το συγκεκριμένο νησί.

 

 

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση