Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Μήνυση κατοίκων στα “Αστέρια” Αγριάς κατά Γαλάτη – Μαλαματίνη
Μήνυση  κατοίκων στα “Αστέρια” Αγριάς κατά Γαλάτη – Μαλαματίνη

Μήνυση κατοίκων στα “Αστέρια” Αγριάς κατά Γαλάτη – Μαλαματίνη

Μήνυση κατέθε οι στα Αστέρια ς, κατά του προέδρου της ΔΕΥΑΜΒ Απ. Γαλάτη, του αντιδημάρχου Δημοτικών Ενοτήτων Απ. Μαλαματίνη και του μηχανικού-υπαλλήλου της ΔΕΥΑΜΒ Χρ. Φαφούτη, σχετικά με την εκτέλεση εργασιών κατασκευής του αντλιοστασίου στην περιοχή.

Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι μηνυτές “Σήμερα παρασταθήκαμε ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών και υποβάλλαμε μήνυση κατά των κ.κ. Απ. Γαλάτη, Απ. Μαλαματίνη και Χρ.Φαφούτη για τις παράνομες πράξεις και παραλείψεις αυτών, αναφορικά με την εκτέλεση έργου του αντλιοστασίου στο χώρο πρασίνου στα Αστέρια ς.

Με αφορμή την εκτέλεση του έργου έχουν σημειωθεί μια σειρά από παράνομες πράξεις και παραλείψεις.

Δυστυχώς με την συνδρομή των υπηρεσιών παραγόντων πέραν της παράνομης επέμβασης σε χώρο μη δημοτικό καταμηνύσαμε τους ως άνω, για τα ς καθήκοντος, αυτοδικίας, ψευδής καταμήνυσης, ψευδορκίας απειλής, παραβίασης προσωρινής διαταγής.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα και παρά το γεγονός ότι η εκκρεμεί η συζήτηση των ασφαλιστικών οι μηνυόμενοι εκρίζωσαν δένδρο (φοίνικας) χωρίς τις νόμιμες άδειες, μετακίνησαν χωρίς νόμιμες άδειες, παραβίασαν την από 3/8/ προσωρινή διαταγή, εκτελούν έργο χωρίς οικοδομική άδεια και χωρίς απόφαση του Συμβουλίου Αρχιτεκτονικής.

Παράλληλα σε συνέχεια του κλίματος τρομοκρατίας που προσπαθεί να εγκαθιδρύσει η Δημοτική Αρχή, μας καταμηνύουν ψευδώς ότι δήθεν παρεμποδίσαμε την εκτέλεση του έργου. Μας κουνάνε το δάχτυλο απειλητικά ότι θα μας διώξουν ποινικά συκοφαντούν συστηματικά.

Μπορεί ο κ. Γαλάτης εμφορούμενος από τις γηπεδικές του συνήθειες να θεωρεί την υπόθεση αυτή () όπως έχει δηλώσει στον τοπικό Τύπο, ωστόσο κάποια στιγμή αυτός κι οι υπηρεσιακοί παράγοντες που τον συνδράμουν αμέριμνοι, θα λογοδοτήσουν για τις παράνομες πράξεις και παραλείψεις.

Μπορεί ο χώρος πρασίνου και μοναδικός πνεύμονας οξυγόνου για την περιοχή να έχει αρχίσει να καταστρέφεται και ο σκοπός τους να αποφύγουν την συζήτηση της αίτησης ασφαλιστικών να επιτυγχάνεται, ωστόσο δηλώνουμε ότι οι προσπάθειές μας δε θα σταματήσουν εδώ.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση