Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ / Μήνυση κατέθεσε η μητέρα του απωλεσθέντα Γ. Καραμιχαηλίδη
Μήνυση κατέθεσε η μητέρα του απωλεσθέντα Γ. Καραμιχαηλίδη

Μήνυση κατέθεσε η μητέρα του απωλεσθέντα Γ. Καραμιχαηλίδη

κατά δύο ατόμων και κατά παντός υπευθύνου για έκθεση σε κίνδυνο κατέθεσε σήμερα η του απωλεσθέντα Γ. Καραμιχαηλίδη, σχεδόν πέντε μήνες μετά την εξαφάνιση του 30χρονου γιού της, ο οποίος εξαφανίστηκε στις 30 Αυγούστου από την Αλόννησο όπου βρίσκονταν για διακοπές με φίλη του.

Σήμερα το πρωί η Ματούλα Κοτρώτσου συνοδευόμενη από τους δύο δικηγόρους Σπ. Δεσύλλα και Νικ. Διαλυνά κατέθεσαν στα δικαστήρια του κατά δύο ατόμων που επέβαιναν σε φουσκωτό το μοιραίο βράδυ που εξαφανίστηκε ο 30χρονος και κατά παντός υπευθύνου για έκθεση σε κίνδυνο.

Η του 30χρονου, Ματούλα Κοτρώτσιου, είπε: «Ήρθα για άλλη μια φορά στα δικαστήρια του και θα έρχομαι μέχρι να βρω άκρη για το παιδί μου. Ευχαριστώ τους δικηγόρους κ.κ. Διαλυνά και Δεσύλλα και ελπίζω να βγει άκρη σύντομα. Κάνω έκκληση να μιλήσουν επιτέλους. Ό,τι έγινε έγινε δεν υπάρχει λόγος να κρύβονται. Πρέπει να βρεθεί άκρη. Να βγούν και να μιλήσουν και να πούν αυτά που λένε όταν δεν είναι οι μπροστά. Δεν υπάρχει λόγος να φοβούνται και μου λένε ότι υπάρχει κάποιος που φταίει κι είναι στην Αλόννησο. Αν έχουν κάτι να πούν να μιλήσουν αλλά όχι αόριστα να μιλάνε για να ξέρω κι εγώ τι να κάνω, που να βρω το παιδί μου».

Σε τι πιστεύει ότι έχει συμβεί, η μητέρα του 30χρονου απάντησε: «Με όλα αυτά που έχω ακούσει και που μίλησαν κάποιοι άλλα ντ’ άλλων, δεν ξέρω τι να πιστέψω. Εγώ πιστεύω ότι ο Γιώργος μου δεν βγήκε από τη . Κάποιος θα τον έβρισκε».

Ο δικηγόρος Σπ. Δεσύλλας ανέφερε χαρακτηριστικά: «Καταθέσαμε μήνυση κατά δύο συγκεκριμένων ατόμων που επέβαιναν σε φουσκωτό και κατά παντός υπευθύνου για έκθεση σε κίνδυνο, για το λόγο ότι άφησαν άνθρωπο στη ενώ θα έπρεπε να τον περιθάλψουν και να μην τον εγκαταλείψουν, αλλά έχουν προκύψει κι άλλα στοιχεία.

Μετά την εκπομπή της κα. Νικολούλη, άνοιξαν πολλά στόματα, μίλησαν πολλοί και το κουβάρι αρχίζει να ξετυλίγεται. Όλα τα στοιχεία έχουν συμπεριληφθεί, έχουμε απομαγνητοφωνήσει κομμάτια από συνομιλίες που είχε η κα. Νικολούλη. Ζητάμε επίσης, τα ρούχα του να σταλούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια, να γίνει στην Αλόννησο και με εισαγγελική παραγγελία το ειδικό κλιμάκιο του Λιμενικού των υποβρυχίων αποστολών να κάνει εκτεταμένη γιατί πιστεύουμε ότι και σήμερα θα βρεθούν κι άλλα στοιχεία».

Κληθείς να εκτιμήσει αν ο 30χρονος Γιώργος έχει πέσει θύμα εγκληματικής ενέργειας, ο κ. Δεσύλλας απάντησε: «Δεν είναι ξεκάθαρο, αλλά τα στοιχεία δυστυχώς εκεί οδηγού. Είναι πολύ περίεργη υπόθεση. Το λιμάνι της Αλοννήσου είναι μικρό λιμάνι. Η περίοδος που έγινε η εξαφάνιση, υπήρχαν αρκετά σκάφη, είναι αδιανόητο να μην τον βρήκε κάποιος κι αν πνίγηκε θα έπρεπε να βρούμε τη σορό του. Εμείς θα κάνουμε ότι μπορούμε».

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Τριάντα πέντε θετικά κρούσματα covid-19 στη Θεσσαλία #θετικάκρούσματαCovid19 - https://t.co/FAmZnN8Ocw -

  • Βελτιώνονται τα #γήπεδα Σούρπης, Ευξεινούπολης και Πλατάνου #γήπεδα #ΔήμοςΑλμυρού - https://t.co/LsV2nTL409 -

  • Στον περιφερειάρχη Θεσσαλίας ο πρέσβης του Αζερμπαϊτζάν #πρέσβηςτουΑζερμπαϊτζάν - https://t.co/wjLHnSRgRy -

"Αλιεύοντας" την είδηση