Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Μήνυση κατά ιδιοκτήτριας ταξί από τη διοίκηση του Υπεραστικού ΚΤΕΛ
Μήνυση κατά ιδιοκτήτριας ταξί από τη διοίκηση του Υπεραστικού ΚΤΕΛ

Μήνυση κατά ιδιοκτήτριας ταξί από τη διοίκηση του Υπεραστικού ΚΤΕΛ

Ακάθεκτη συνεχίζει να παρανομεί, παρά το γεγονός ότι έχει καταδικαστεί στο παρελθόν για τη συγκεκριμένη δραστηριότητα της, μια 65χρονη ιδιοκτήτρια ταξί στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου, καθώς κατηγορείται για κλοπή μεταφορικού υ.

Χθες ο πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Δημήτρης Κολυνδρίνης κατάθεσε στην του Βόλου μηνυτήρια αναφορά, μετά το τελευταίο περιστατικό που συνέβη την περασμένη Τετάρτη, όταν η ακινητοποίησε ένα μαύρο ταξί γύρω στις 8:30 το βράδυ στη περιοχή της ς με τέσσερις επιβάτες.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου συνελήφθη, καθώς διαπιστώθηκε πως είχε παραλάβει τέσσερις επιβάτες που ήθελαν να μεταβούν στο Βόλο από διαφορετικά περιοχές της ς μετά από τηλεφωνικό ραντεβού, με τον κάθε πελάτη να καταβάλλει το των 45€.

Ο 55χρονος οδηγός κατηγορείται για πολλαπλή μίσθωση, ενώ βρισκόταν και εκτός των διοικητικών ορίων που ορίζει ο νόμος, αφού το ταξί είχε ως έδρα περιοχή εκτός Βόλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ στη μήνυση του επισημαίνει πως τα τελευταία 15 χρόνια η ιδιοκτήτρια έχει προχωρήσει και σε άλλες τέτοιες ενέργειες, και μάλιστα στο παρελθόν έχει καταδικαστεί από τη δικαιοσύνη για κλοπή μεταφοράς υ.

Ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ εκτιμά ότι παράνομες κούρσες κάνουν στο . τουλάχιστον τρία ταξί, η έδρα των οποίων είναι σε περιοχές εκτός του Βόλου.

Σημειώνεται πως και ο 55χρονος οδηγός έχει συλληφθεί για το ίδιο αδίκημα από τις αρχές, στις 15 Ιουλίου του 2016.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση