Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Μήνυση κατά ιδιοκτήτριας ταξί από τη διοίκηση του Υπεραστικού ΚΤΕΛ
Μήνυση κατά ιδιοκτήτριας ταξί από τη διοίκηση του Υπεραστικού ΚΤΕΛ

Μήνυση κατά ιδιοκτήτριας ταξί από τη διοίκηση του Υπεραστικού ΚΤΕΛ

Ακάθεκτη συνεχίζει να παρανομεί, παρά το γεγονός ότι έχει καταδικαστεί στο παρελθόν για τη συγκεκριμένη δραστηριότητα της, μια 65χρονη ιδιοκτήτρια ταξί στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου, καθώς κατηγορείται για κλοπή μεταφορικού υ.

Χθες ο πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ ς Δημήτρης ς κατάθεσε στην Εισαγγελία του Βόλου μηνυτήρια αναφορά, μετά το τελευταίο περιστατικό που συνέβη την περασμένη Τετάρτη, όταν η αστυνομία ακινητοποίησε ένα μαύρο ταξί γύρω στις 8:30 το βράδυ στη περιοχή της Νεάπολης με τέσσερις επιβάτες.

Ο του αυτοκινήτου συνελήφθη, καθώς διαπιστώθηκε πως είχε παραλάβει τέσσερις επιβάτες που ήθελαν να μεταβούν στο Βόλο από διαφορετικά περιοχές της ς μετά από τηλεφωνικό , με τον κάθε πελάτη να καταβάλλει το ποσό των 45€.

Ο 55χρονος κατηγορείται για πολλαπλή μίσθωση, ενώ βρισκόταν και εκτός των διοικητικών ορίων που ορίζει ο νόμος, αφού το ταξί είχε ως έδρα περιοχή εκτός Βόλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ στη μήνυση του επισημαίνει πως τα τελευταία 15 χρόνια η ιδιοκτήτρια έχει προχωρήσει και σε άλλες τέτοιες ενέργειες, και μάλιστα στο παρελθόν έχει καταδικαστεί από τη δικαιοσύνη για κλοπή μεταφοράς υ.

Ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ εκτιμά ότι παράνομες κούρσες κάνουν στο Ν. ς τουλάχιστον τρία ταξί, η έδρα των οποίων είναι σε περιοχές εκτός του Βόλου.

Σημειώνεται πως και ο 55χρονος οδηγός έχει συλληφθεί για το ίδιο αμα από τις αρχές, στις 15 Ιουλίου του 2016.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση