Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Μήνυση κατά Αχ. Μπέου από τους κατοίκους Σταγιατών
Μήνυση κατά Αχ. Μπέου από τους κατοίκους Σταγιατών

Μήνυση κατά Αχ. Μπέου από τους κατοίκους Σταγιατών

Οι των Σταγιατών καταθέτουν εναντίον του δημάρχου Βόλου Αχ, Μπέου, αγωνιζόμενοι για το δικαίωμά τους στο νερό της Πηγής της Κρύας Βρύσης, από την οποία υδρεύεται το χωριό  εδώ και 350 χρόνια.

 

Σε των κατοίκων της περιοχής  αναφέρεται: “Ακούσαμε χθες για πολλοστή φορά τον  ήμαρχο Βόλου Αχ. Μπέο να μας υβρίζει χυδαία, να μας συκοφαντεί, να μας απειλεί, να μας στοχοποιεί και να μας «προειδοποιεί» για πράξεις ς που σκοπεύει να ασκήσει εναντίον μας και για παράνομες πράξεις που θα δρομοδογήσει εναντίον μας, με τη χαρακτηριστική κατακλείδα: «ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ! ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ!». Τον ακούσαμε ταυτόχρονα να λοιδορεί το νερό της Πηγής της Κρύας Βρύσης, επιδιώκοντας την απαξίωσή του.

Είμαστε άνθρωποι του μόχθου, της δουλειάς, αγαπάμε τον τόπο μας, γνωρίζουμε κάθε σπιθαμή των μονοπατιών και κάθε διαδρομή των νερών της πηγής. Έχουμε με τα χέρια μας φροντίσει εδώ και χρόνια, για τη συντήρηση του δικτύου, για τον καθαρισμό και για την υδρομάστευση και ξέρουμε πολύ καλά πως αυτό το πολύτιμο Νερό της Πηγής της Κρύας Βρύσης, που είναι αγαθό που ανήκει σε όλους μας, το εποφθαλμιούν εδώ και χρόνια οικονομικά συμφέροντα, αφού είναι από τα καθαρότερα νερά στην Ελλάδα.

Οι απειλών, εκφοβισμών, οι απόπειρες εκβιασμών, οι προαναγγελίες επιδρομών και διώξεων δεν είναι ικανές ούτε να σβήσουν την αγάπη μας για τον τόπο μας ούτε να κάμψουν τον αγώνα μας για το πολύτιμο αγαθό του νερού. Και σίγουρα δεν είναι ικανές να μας κάνουν να παραιτηθούμε από τα δικαιώματά μας και από την αξιοπρέπειά μας.

ια τις συκοφαντίες, τις ύβρεις, τις απειλές και τα υιπα αδικήματα που διέπραξε σε βάρος μας, σε βάρος του χωριού μας και σε βάρος του νερού της Πηγής της Κρύας Βρύσης ο δήμαρχος Βόλου , καταθέτουμε, εντός των επομένων ημερών, εναντίον του και θα ακολουθήσει αγωγή.

Με τη Ζωή και ομάδα δικηγόρων, θα καταθέσουμε στην Εισαγγελία Βόλου όλα τα στοιχεία και θα ζητήσουμε την κατεπείγουσα ποινική δίωξη και τιμωρία του υβριστή και συκοφάντη δημάρχου”.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση