Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Μηνύσεις της ΔΕΥΑΜΒ για την κατάσχεση λογαριασμών 1,4 εκ. ευρώ
Μηνύσεις της ΔΕΥΑΜΒ για την κατάσχεση λογαριασμών 1,4 εκ. ευρώ

Μηνύσεις της ΔΕΥΑΜΒ για την κατάσχεση λογαριασμών 1,4 εκ. ευρώ

Σε μηνύσεις προχωρά η ΔΕΥΑΜΒ με αφορμή την κατάσχεση λογαριασμών ύψους 1,4 εκ. ευρώ της επιχείρησης από την ΕΡΓΗΛ αύριο Τρίτη.

Σύμφωνα με δηλώσεις του προέδρου της επιχείρησης Στέργιου Παπαευσταθίου το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης 17 Ιανουαρίου έφτασε στη ΔΕΥΑΜΒ ένα απόγραφο της ΕΡΓΗΛ που αναφερόταν σε τόκους της περιόδου Φεβρουαρίου 2015 – Απριλίου 2018.

Όπως τόνισε το απόγραφο παραδόθηκε στους δικηγόρους της ΔΕΥΑΜΒ για να πράξουν τα δέοντα και την επόμενη μέρα, όταν η ΔΕΥΑΜΒ ξεκίνησε να κάνει τραπεζικές συναλλαγές, διαπίστωσε ότι οι λογαριασμοί ήταν δεσμευμένοι.

Σύμφωνα με τον κ. Παπαευσταθίου η ΕΡΓΗΛ, ταυτόχρονα με το απόγραφο κατέθεσε και ένα κατασχετήριο, το οποίο όμως δεν έχει επιδοθεί ακόμη στη ΔΕΥΑΜΒ.

«Κατά παράβαση των δύο δικαστικών αποφάσεων των Πρωτοδικείων Βόλου και Αθηνών, η ΕΡΓΗΛ έστειλε κατασχετήριο και οι τράπεζες μάλλον φοβήθηκαν και δέσμευσαν ποσό 1,4 εκ. € και σε έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜΒ σήμερα θα αποφασιστεί να κινηθούμε νομικά», δήλωσε ο Στ. Παπαευσταθίου.

Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΜΒ πρόσθεσε ότι αύριο Τρίτη, θα κατατεθούν μηνύσεις για 1,4 εκ. €, από λογαριασμούς μισθοδοσίας και άλλους της τράπεζας Eurobank.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση