Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΒΟΛΟΣ / Μηνύσεις της ΔΕΥΑΜΒ για την κατάσχεση λογαριασμών 1,4 εκ. ευρώ
Μηνύσεις της ΔΕΥΑΜΒ για την κατάσχεση λογαριασμών 1,4 εκ. ευρώ

Μηνύσεις της ΔΕΥΑΜΒ για την κατάσχεση λογαριασμών 1,4 εκ. ευρώ

Σε μηνύσεις προχωρά η ΔΕΥΑΜΒ με αφορμή την λογαριασμών ύψους 1,4 εκ. ευρώ της επιχείρησης από την αύριο Τρίτη.

Σύμφωνα με δηλώσεις του προέδρου της επιχείρησης Στέργιου Παπαευσταθίου το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης 17 Ιανουαρίου έφτασε στη ΔΕΥΑΜΒ ένα απόγραφο της ΕΡΓΗΛ που αναφερόταν σε τόκους της περιόδου Φεβρουαρίου 2015 – Απριλίου 2018.

Όπως τόνισε το απόγραφο παραδόθηκε στους δικηγόρους της ΔΕΥΑΜΒ για να πράξουν τα δέοντα και την επόμενη μέρα, όταν η ΔΕΥΑΜΒ ξεκίνησε να κάνει τραπεζικές συναλλαγές, διαπίστωσε ότι οι λογαριασμοί ήταν δεσμευμένοι.

Σύμφωνα με τον κ. Παπαευσταθίου η ΕΡΓΗΛ, ταυτόχρονα με το απόγραφο κατέθεσε και ένα κατασχετήριο, το οποίο όμως δεν έχει επιδοθεί ακόμη στη ΔΕΥΑΜΒ.

«Κατά παράβαση των δύο δικαστικών αποφάσεων των Πρωτοδικείων Βόλου και Αθηνών, η ΕΡΓΗΛ έστειλε κατασχετήριο και οι τράπεζες μάλλον φοβήθηκαν και δέσμευσαν ποσό 1,4 εκ. € και σε έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜΒ σήμερα θα αποφασιστεί να κινηθούμε νομικά», δήλωσε ο Στ. Παπαευσταθίου.

Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΜΒ πρόσθεσε ότι αύριο Τρίτη, θα κατατεθούν μηνύσεις για 1,4 εκ. €, από λογαριασμούς μισθοδοσίας και άλλους της τράπεζας Eurobank.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διαδικτυακή συνεδρίαση του #ΣΟΠΠ ενόψει χιονιά #ΣΟΠΠ - https://t.co/UEcElOtkJj -

  • Ρύθμιση 72 δόσεων: Πώς θα ενταχθείτε - https://t.co/5wcUuJVdQF -

  • Άμεση Δημοσιοποίηση των επιδημιολογικών στοιχείων από τις Νοσοκομειακές Μονάδες της Θεσσαλίας… - https://t.co/fYDYDx1FvT -

"Αλιεύοντας" την είδηση