Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Μήνυμα νίκης στην κοπή πίττας της ΟΝΝΕΔ Μαγνησίας
Μήνυμα νίκης στην κοπή πίττας της ΟΝΝΕΔ Μαγνησίας

Μήνυμα νίκης στην κοπή πίττας της ΟΝΝΕΔ Μαγνησίας

Μήνυμα νίκης για τις επερχόμενες   έστειλε η ς στην αποψινή εκδήλωση κοπής πίτας της νεολαίας του κόμματος παρουσία  του Αντιπροέδρου της ΟΝΝΕΔ Παναγιώτη Λεμπέση.

Ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ ς Απόστολος Κουταρέλος έστειλε το δικό του μήνυμα για τις προσεχείς , τονίζοντας:  “Στέλνουμε ένα μήνυμα αισιοδοξίας στις προσεχείς  εκλογές. Περιμένουμε αυτοδύναμη κυβέρνηση της ΝΔ και πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Είναι πάντα το ζητούμενο να υπάρχει συμμετοχή και ειδικά νέων ανθρώπων και ο αγώνας που κάνουμε είναι να παρακινήσουμε τους νέους να πάνε να ψηφίσουν. Η ψήφος έχει δύναμη. Σε σχέση με την προηγούμενη δεκαετία που ήταν απογοητευτικά τα δείγματα πλέον έχουν αρχίσει οι νέοι να στρέφονται στην πολιτική και να δείχνουν εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση του Κυρ. Μητσοτάκη”.

Η Υφυπουργός Παιδείας Ζέττα Μακρή, δήλωσε: ” Η νέα γενιά είναι και πρέπει να είναι πολιτικοποιημένη και για όλους εμάς η νέα γενιά είναι το στήριγμα, η έμπνευση και οι αγώνες δεν γίνονται χωρίς την ευπρέπεια και τη συμμετοχή των νιάτων μας. Νιώθω περήφανη για όλα αυτά τα παιδιά που προσφέρουν ανιδιοτελώς στην παράταξη”. Η Υφυπουργός έστειλε μήνυμα πολιτικής αισιοδοξίας κι όπως είπε “εκφράζω ευχή και παράκληση με την ευπρέπεια που όλοι ξέρουμεμε με σοβαρά επιχειρήματα χωρίς τοξικότητα και όξυνση θα πείσουμε κι εκείνους τους συμ που θα έχουν ανάγκη από ενημέρωση εάν πολιτευθούμε όχι με σύγκρουση αλλά με σύγκριση”.

Ο Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό, Αρμόδιος για την Κρατική Αρωγή και την Αποκατάσταση από Φυσικές Καταστροφές Χρήστος Τριαντόπουλος, σημείωσε: “Είμαστε μαζί με τη νεολαία της παράταξης που έχει δυναμική παρουσία μέσα στην κοινωνία με δράσεις και πρωτοβουλίες είναι κοντά στους , ενισχύοντας το της παράταξης και το μεταρρυθμιστικό της κυβέρνησης από άκρη σε άκρη. Να ευχηθούμε καλή δουλειά και νίκη στους αγώνες και με δεδομένο ότι ηλικιακά είμαι ο νεότερος ανάμεσα στους υποψηφίους που έχουν ανακοινωθεί, θεωρώ ότι η νέα γενιά της περιοχής μας, θα δώσει ηχηρό μήνυμα νίκης και συνέχισης του έργου της κυβέρνησης και της μεγάλης στήριξης που λαμβάνει η Μαγνησία από την κυβέρνηση της ΝΔ και του Κυρ. Μητσοτάκη”.

Στην εκδήλωση μετείχαν και οι βουλευτές και Κ. Μαραβέγιας και οι Δήμαρχοι Νοτίου Πηλίου Μιχ. Μιτζικός και Ρήγα Φεραίου Δημ. Νασίκας.

 

 

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση