Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Μήνυμα νίκης Κυρ. Μητσοτάκη από το Βόλο
Μήνυμα νίκης Κυρ. Μητσοτάκη από το Βόλο

Μήνυμα νίκης Κυρ. Μητσοτάκη από το Βόλο

Στην κατάμεστη, από κόσμο  αίθουσα του Εκθεσιακού Κέντρου Βόλου και απευθυνόμενος σε ένα ενθουσιώδες κοινό  μίλησε απόψε το βράδυ  ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Κυριάκος Μητσοτάκης.

Από νωρίς το απόγευμα, αρκετοί ήταν οι πολίτες  που προσέρχονταν στο Κέντρο, ενώ δυναμικό παλμό έδωσε η νεολαία  του κόμματος.

Βουλευτές, Δήμαρχοι  και στελέχη από τη Μαγνησία και τη Θεσσαλία, παρευρέθηκαν στην ομιλία του πρωθυπουργού, ενώ κατά την άφιξή του και την ώρα που ανέβαινε στο βήμα, μία   του πρόσφερε λουλούδια.

Στο πλευρό του ήταν ο γιός του Κωνσταντίνος ο οποίος ακολούθησε τον πατέρα του τόσο στα Τρίκαλα όσο και στον Βόλο.

Στον χαιρετισμό του ο κ. Μητσοτάκης τόνισε: “Συναγωνιστές από τη Μαγνησία και τη Θεσσαλία σας ευχαριστώ από καρδιάς για αυτή την εντυπωσιακή υποδοχή. Υψώνεται ψηλά τη σημαία της νίκης που έρχεται στις 21 Μαϊου. Συγχαρητήρια στη ΔΑΠ που για ακόμα μια φορά νίκησε στις φοιτητικές εκλογές. Χαίρομαι γιατί βλέπω όλες τις γενιές της παράταξης. Και τους βετεράνους του κόμματος. Βλέπω και πολλά νέα πρόσωπα που ενώνονται στο μεγάλο γαλάζιο κύμα που θα φέρει σε 10 μέρες τη μεγάλη νίκη. Τη δεύτερη κυβερνητική θητεία της . Θα μας δώσετε την εντολή να αλλάξουμε οριστικά την Ελλάδα. Κάποιοι  ονειρεύονται πάλι την εξουσία απειλώντας ότι η 2η φορά θα είναι αλλιώς. Όντως είναι αλλιώς και σίγουρα καλύτερα από το παρελθόν. Ας έρθουν στον Βόλο για να δουν ότι η Θεσσαλία και η Ελλάδα θα πει όχι δεύτερη φορά στη συμφορά”.

Ο κ. Μητσοτάκης είπε πως είναι λάθος ότι οι φετινές εκλογές είναι κρίσιμες, διευκρινίζοντας: “Είναι οι πιο κρίσιμες γιατί μας βρίσκουν σε ένα σταυροδρόμι επιλογής. Ανάμεσα σε δύο κόσμους που θα καθορίσουν την εθνική πορεία για μία 10ετία. Είτε συνεχίζοντας στον δρόμο της σιγουριάς και της προόδου είτε ρισκάροντας με νέες περιπέτειες. Μάθαμε για τα καλά ότι η διακυβέρνηση δεν είναι μια άσκηση ιδεολογίας. Αλλά η επιτυχή διαχείριση της συγκυρίας. Σκεφτείτε πόσες κρίσεις περάσαμε και ξεπεράσαμε από το 2019. Αντιμετωπίσαμε τη μεταναστευτική εισβολή στον Έβρο και προστατεύσαμε τα σύνορά μας. Κληθήκαμε να διαχειριστούμε την πανδημία, έναν πόλεμο στην ήπειρό μας και μια παγκόσμια έκρηξη τιμών. Διαρκώς έπρεπε να αντιμετωπίσουμε εθνικές ” είπε χαρακτηριστικά.

Ακόμη πρόσθεσε ότι σε αντίθεση με την του 2015 που την δημιούργησαν οι ίδιοι που ισχυρίζονται ότι μας έβγαλαν από τα μνημόνια αφού πρώτα μας έβαλαν σε αυτά με τους πειραματισμούς τους, όλες οι κρίσεις που κληθήκαν που κληθήκαμε να διαχειριστούμε ξέσπασαν μακριά από την Ελλάδα.

“Εμείς όλες τις κρίσεις τις ξεπεράσαμε μαζί . Η πατρίδα μας όχι μόνο κέρδισε το χαμένο έδαφος αλλά σημείωσε άλματα. Η Ελλάδα του 2023 δεν έχει καμία σχέση με την Ελλάδα του 2019” δήλωσε.

Επίσης ο πρωθυπουργός  τόνισε ότι δεν μπορεί να προκύψει ευημερία δίχως ελευθερία και εθνική κυριαρχία. “Η χώρα από κέντρο διερχομένων μεταναστών έγινε πατρίδα με σε γη, αέρα και θάλασσα. Ενισχύθηκαν οι ένοπλες δυνάμεις, η διπλωματία αναβάθμισε τη διεθνή θέση της Ελλάδας. Αύριο θα πάω στα νησιά του Βορειοανατολικού υ και να διαπιστώσω ο ίδιος ότι το πρόβλημα ανήκει στο παρελθόν και έχουμε μηδενίσει τις ροές των παράνομων μεταναστών. Ανακουφίσαμε τα νησιά μας”.

Πρόσθεσε ότι ο φράχτης το Έβρου επεκτείνεται και αναφέρθηκε στην θητεία του όπου -όπως εξήγησε- είχε τη χαρά να υπηρετήσει στις .

Ζωντανή μετάδοση της ομιλίας του Κυρ. Μητσοτάκη
https://youtu.be/aUZLMRy13C0?t=340
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση