Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Μήνυμα νίκης από την πρώτη Κυριακή η αποψινή ομιλία του Δημάρχου Ν. Πηλίου Μιχ. Μιτζικού στην Αργαλαστή
Μήνυμα νίκης από την  πρώτη Κυριακή η αποψινή ομιλία του Δημάρχου Ν. Πηλίου Μιχ. Μιτζικού στην Αργαλαστή

Μήνυμα νίκης από την πρώτη Κυριακή η αποψινή ομιλία του Δημάρχου Ν. Πηλίου Μιχ. Μιτζικού στην Αργαλαστή

 

Μήνυμα νίκης και μάλιστα από την πρώτη σηματοδότησε η αποψινή, κεντρική προεκλογική ομιλία του Δημάρχου οτίου Πηλίου και εκ νέου Υποψηφίου Μιχ. Μιτζικού.

Στην κατάμεστη από κόσμο ο κ. Μιτζικός αναφέρθηκε στα δεκάδες που έχουν υλοποιηθεί σε όλες τις Δημοτικές Κοινότητες, στα κονδύλια που έχουν εξασφαλιστεί χάρη στη που έκανε για και αποκαταστάσεις ζημιών.

Ο Δήμαρχος οτίου Πηλίου αναφέρθηκε στις δράσεις προκειμένου να επανέλθει η στις πληγείσες περιοχές του Δήμου, εξήρε τη συμβολή όλων όσοι συνέβαλαν και τόνισε ότι η επόμενη πενταετία θα συνεχιστεί με έργα που θα κάνουν καλύτερη την καθημερινότητα των Δημοτών.

Ο κ.  Μιτζικός, τόνισε πως ο  προϋπολογισμός έργων  ανέρχεται στα 38 εκ. κι επισήμανε πως η Δημοτική Αρχή κινείται με γνώμονα την τιμιότητα, την καθαρότητα, ενώ  πρόσθεσε ότι το Γραφείο του όπως και των Αντιδημάρχων είναι ανοιχτό καθημερινά για τους πολίτες.

“Κάναμε πολλά, μπορεί να κάναμε και λάθη, αλλά κύριο μέλημά μας είναι το συμφέρον του Δήμου και των Δημοτών” τόνισε ο κ. Μιτζικός καταχειροκροτούμενος από τους παρευρισκόμενους.

Στην αποψινή συγκέντρωση παραβρέθηκαν- μεταξύ άλλων- η Υφυπουργός Παιδείας Ζέττα Μακρή, ο Πρόεδρος της Νικ. Αθανασάκης, που εξέφρασε την στήριξη στο πρόσωπο του κ. Μιτζικού, η Πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Νοτίου Πηλίου Φιλιώ Λαμπαδάρη και υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος και οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Πέπη Οικονόμου και Σπ. Μάμαλης.

Σε γιορτινό κλίμα ακολούθησε η παρουσίαση των 153 Υποψηφίων του συνδυασμού “ΕΝΩΤΙΚΗ ΑΥΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ Ν. ΠΗΛΙΟΥ”.

 

"Αλιεύοντας" την είδηση