Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Μηνητήρια αναφορά για το “έκτρωμα” του περιφερειακού
Μηνητήρια αναφορά για το “έκτρωμα” του περιφερειακού

Μηνητήρια αναφορά για το “έκτρωμα” του περιφερειακού

Σε μηνυτήρια αναφορά και παράλληλα σε αναφορές στο αρμόδιο Υπουργείο και την Περιφέρεια Θεσσαλίας, προχώρησε σήμερα ο δήμαρχος Βόλου , καταγγέλλοντος το «έκτρωμα» που- όπως υπογράμμισε- γίνεται με την …περίφημη εργολα – σκούπα και τις ασφαλτοστρώσεις σε τμήματα του Περιφερειακού δρόμου, εν προκειμένω στους κόμβους υ και Αγ. Παρασκευής.

Ο κ. Μπέος μετά τη λήξη της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, συνοδευόμενος από συνεργάτες του μετέβη στο χώρο των εργασιών, μετά από πολιτών για τις εμφανείς κακοτεχνίες (με τα περίφημα «σαμαράκια») που γίνονται, αν και το θέμα δεν άπτεται των αρμοδιοτήτων του Δήμου.

Ο κ. Μπέος διαπιστώνοντας ιδίοις όμμασι για το τι συμβαίνει αντέδρασε έντονα και δήλωσε ότι δεν μπορεί να επιτρέψει να κατασπαταλώνται τα χρήματα των πολιτών με τέτοια , έστω και αν είναι ευθύνη άλλων. «Οι εποχές της πολιτικής απάτης στην πόλη μας πέρασαν. Δεν θα επιτρέψω να επαναληφθεί το έγκλημα του δρόμου προς Βελεστίνο, όταν μάλιστα πλέον το κάθε ευρώ είναι κυριολεκτικά από το αίμα του Έλληνα πολίτη.

Θα επιβάλλουμε τα να γίνονται όπως προβλέπουν οι προδιαγραφές και η Νομοθεσία και δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα να κερδοσκοπεί σε βάρος της πόλης και των συμπολιτών μας», τόνισε χαρακτηριστικά.

Αμέσως μετά την επίσκεψη στο χώρο της εργολας ο κ. Μπέος μετέβη στην Αστυνομική Διεύθυνση και υπέβαλε μηνυτήρια αναφορά.

Έγγραφο της Τροχαίας

Εν τω μεταξύ, για το τμήμα του δρόμου, που παραδόθηκε (ρεύμα προς μεταξύ κόμβων Αγ. Βαρβάρας και υ), το Τμήμα Τροχαίας Βόλου έκανε έγγραφη επισήμανση στην επιβλέπουσα αρχή στη επισημαίνοντας κακοτεχνία, που πρέπει να διορθωθεί άμεσα.

Το έγγραφο εστάλη σήμερα Στην Ειδική Υπηρεσία Δημοσίων Έργων Κατασκευής και Συντήρησης Συγκοινωνιακών Υποδομών (τμήμα κατασκευής έργων Λάρισας), που ανήκει στο υπουργείο Οικονομικών, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού και η Τροχαία τονίζει ότι εντοπίστηκε κακοτεχνία στο κομμάτι του περιφερειακού του Βόλου που παραδόθηκε στην κυκλοφορία και ζητά από την υπηρεσία να ελέγξει και να πιέσει τον ανάδοχο να κατασκευάσει όπως πρέπει το δρόμο.

περιφεριακός3περιφερειακός1

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση