Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Μιχ. Μιτζικός: Αναγκαία η ενίσχυση συνεργασίας Περιφέρειας-Δ. Βόλου για ανάπτυξη της περιοχής
Μιχ. Μιτζικός: Αναγκαία η ενίσχυση συνεργασίας Περιφέρειας-Δ. Βόλου για ανάπτυξη της περιοχής

Μιχ. Μιτζικός: Αναγκαία η ενίσχυση συνεργασίας Περιφέρειας-Δ. Βόλου για ανάπτυξη της περιοχής

Θέμτ της πόλης του Βόλου και της Μαγνησίας γενικότερα συζήτησαν κατά την σημερινή τους συνάντηση ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Δύναμη Βόλου» και πολιτευτής της ΝΔ Μιχάλης Μιτζικός και η αεριφερειάρχης Μαγνησίας Δωροθέα Κολυνδρίνη.

Ο κ. Μιτζικός επισκέφθηκε την κα Κολυνδρίνη στο της κι ενημερώθηκε για το πρόγραμμα αντικατάστασης του δικτύου ύδρευσης στο Π.Σ. Βόλου, αλλά και για τα εν εξελίξει έργα του οδικού δικτύου στο Νομό.

Επίσης η αεριφερειάρχης ενημέρωσε τον κ. Μιτζικό ότι άμεσα ξεκινούν οι αποκατάστασης της γέφυρας στο .

Από την πλευρά του ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Δύναμη Βόλου» και πολιτευτής της ΝΔ ζήτησε να δοθεί ιδιαίτερο βάρος στο που είναι σε εξέλιξη και αφορά χιλιάδες ελαιοπαραγωγούς στη Μαγνησία.

Ο κ. Μιτζικός, μετά τη συνάντησή του με την αντιπεριφερειάρχη, δήλωσε: «Κρίνεται αναγκαία και θα πρέπει να ενισχυθεί η συν Περιφέρειας Θεσσαλίας και αντιπεριφέρειας Μαγνησίας με τον Δήμο Βόλου, τόσο σε πολιτικό όσο και σε υπηρεσιακό επίπεδο, για την καλύτερη δυνατή εκμετάλλευση των χρηματοδοτικών πόρων, μέσω των οποίων θα επιλυθούν προτα σε υποδομές της πόλης και θα επιπλέον θα συμβάλλουν στην ανάπτυξη της περιοχής μας”.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση