Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Μιχ. Μιτζικός: Αναγκαία η ενίσχυση συνεργασίας Περιφέρειας-Δ. Βόλου για ανάπτυξη της περιοχής
Μιχ. Μιτζικός: Αναγκαία η ενίσχυση συνεργασίας Περιφέρειας-Δ. Βόλου για ανάπτυξη της περιοχής

Μιχ. Μιτζικός: Αναγκαία η ενίσχυση συνεργασίας Περιφέρειας-Δ. Βόλου για ανάπτυξη της περιοχής

Θέματα της πόλης του Βόλου και της Μαγνησίας γενικότερα συζήτησαν κατά την σημερινή τους συνάντηση ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Δύναμη Βόλου» και πολιτευτής της Μιχάλης Μιτζικός και η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας Δωροθέα Κολυνδρίνη.

Ο κ. Μιτζικός επισκέφθηκε την κα Κολυνδρίνη στο γραφείο της κι ενημερώθηκε για το πρόγραμμα αντικατάστασης του δικτύου ύδρευσης στο Π.Σ. Βόλου, αλλά και για τα εν εξελίξει έργα του οδικού δικτύου στο Νομό.

Επίσης η αντιπεριφερειάρχης ενημέρωσε τον κ. Μιτζικό ότι άμεσα ξεκινούν οι εργασίες αποκατάστασης της γέφυρας στο Αϊδίνι.

Από την πλευρά του ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Δύναμη Βόλου» και πολιτευτής της ζήτησε να δοθεί ιδιαίτερο βάρος στο πρόγραμμα δακοκτονίας που είναι σε εξέλιξη και αφορά χιλιάδες ελαιοπαραγωγούς στη Μαγνησία.

Ο κ. Μιτζικός, μετά τη συνάντησή του με την αντιπεριφερειάρχη, δήλωσε: «Κρίνεται αναγκαία και θα πρέπει να ενισχυθεί η συνεργασία Περιφέρειας Θεσσαλίας και αντιπεριφέρειας Μαγνησίας με τον Δήμο Βόλου, τόσο σε πολιτικό όσο και σε υπηρεσιακό επίπεδο, για την καλύτερη δυνατή εκμετάλλευση των χρηματοδοτικών πόρων, μέσω των οποίων θα επιλυθούν προβλήματα σε υποδομές της πόλης και θα επιπλέον θα συμβάλλουν στην ανάπτυξη της περιοχής μας”.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση