Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Μια σύλληψη για την επίθεση στο Μάντσεστερ
Μια σύλληψη για την επίθεση στο Μάντσεστερ

Μια σύλληψη για την επίθεση στο Μάντσεστερ

Για «αρρωστημένη δειλία» έκανε λόγο η Τερέζα

Ένας άνδρας ηλικίας 23 ετών συνελήφθη για την στο «Manchester Arena» που άφησε πίσω της 22 νεκρούς και τουλάχιστον 50 τραυματίες.

Πρόκειται για μια την οποία η Τερέζα Μέι, σε δηλώσεις της μετά τη της επιτροπής ασφαλείας με την ονομασία «Κόμπρα» χαρακτήρισε «σκληρή» και τη χειρότερη στη Βρετανία που ξεχωρίζει για την «αρρωστημένη δειλία». Πρόσθεσε ότι η εργάζεται με ταχύτητα ώστε να σχηματίσει «την πλήρη », όπως είπε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενη στον τρόπο με τον οποίο διεξήχθη η επίθεση, η Μέι είπε πως ο δράστης ήταν ένας και πυροδότησε τον εκρηκτικό μηχανισμό κοντά στην έξοδο του σταδίου.

Προειδοποίησε παράλληλα ότι όσοι εμπλέκονται στην επίθεση θα οδηγηθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Όσο για την ταυτότητα του δράστη η Τερέζα Μέι, ανέφερε πως «η πιστεύει πως γνωρίζει ποιος είναι» χωρίς όμως να έχει εξακριβωθεί προς το εάν αυτός έδρασε μεμονωμένα ή ως μέλος μιας οργάνωσης.

Εξάλλου, πρόσθεσε πως το επίπεδο του συναγερμού θα παραμείνει στο ίδιο, υψηλότερο επίπεδο.

Εντός της ημέρας, όπως έκανε γνωστό η πρωθυπουργός της Βρετανίας, θα προεδρεύσει και ενός δεύτερου συμβουλίου ασφαλείας.

Υπενθυμίζεται ότι από την επίθεση στο «Manchester Arena» έχασαν τη ζωή τους 22 άνθρωποι και τραυματίστηκαν τουλάχιστον 50 ενώ πληροφορίες κάνουν λόγο για τουλάχιστον 20 αγνοούμενους. Μεταξύ των νεκρών και τραυματιών βρίσκονται και πολλοί που είχαν πάει στο στάδιο για να παρακολουθήσουν τη συναυλία της Αριάνα Γκράντε μαζί με τους γονείς τους.

Πολλοί ήταν αυτοί που στην προσπάθειά τους να βρουν κάποιο ίχνος των δικών τους ανθρώπων που αγνοούνται στράφηκαν στα , όπως το Twitter.

Πηγή: kathimerini.gr
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση