Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Μια νεκρή και τέσσερις τραυματίες ο τραγικός απολογισμός βόλτας με σκάφος
Μια νεκρή και τέσσερις τραυματίες ο τραγικός απολογισμός βόλτας με σκάφος

Μια νεκρή και τέσσερις τραυματίες ο τραγικός απολογισμός βόλτας με σκάφος

νεκρή γυνίκα, η 51χρονη Ελένη Θεοχάρη, και τέσσερις είναι ο τραγικός απολογισμός βόλτας με σκάφος τα ξημερώματα στο Τρίκερι και συγκεκριμένα στη θέση Αλογόπορος.

Ειδικότερα, τα πέντε άτομα επέστρεφαν με ταχύπλοο σκάφος, από το Τρίκερι, αλλά στις 2.50 π.μ. και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, το ταχύπλοο προσέκρουσε σε βραχώδη περιοχή ανατολικά του όρμου Αλογόπορου, με τον θανάσιμο τραυματισμό της 51χρονης ς και τον τραυματισμό των άλλων τεσσάρων επιβαινόντων.

Η παρέα των πέντε ατόμων (τρεις και δύο γυναίκες) βρισκόταν στο , όπου μετά το δείπνο, στη 1.30 μετά τα μεσάνυχτα, επιβιβάστηκαν στο ταχύπλοο σκάφος «Σκορπιός 3» Τ.Β. 752, αλλά η επιστροφή τους κατέληξε σε τραγωδία.

Ένας από τους επιβαίνοντες ενημέρωσε τον Λιμενικό Σταθμό Τρικερίου, που έστειλε άμεσα ιδιωτικό σκάφος και μετέφερε τη νεκρή και τους στο λιμάνι του Βόλου, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στο οσοκομείο, όπου οι τραυματίες νοσηλεύονται.

Προανάκριση διενεργεί το .

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση