Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Μια ακόμη σημαντική δωρεά , από ανώνυμο προς το AΓNB
Μια ακόμη σημαντική δωρεά , από ανώνυμο προς το AΓNB

Μια ακόμη σημαντική δωρεά , από ανώνυμο προς το AΓNB

26 αιμοκάθαρσης διαθέτει το

Μια ακόμη σημαντική δωρεά προς το Νοσοκομείο Βόλου, από ανώνυμο δωρητή, πρόκειται να εγκρίνει σύντομα το Δ.Σ. του ιδρύματος.

Μιλώντας στην , ο διοικητής του Αχιλλοπούλειου Ματθαίος Δραμητινός, είπε ότι η επιθυμία του δωρητή είναι δεδομένη, αφού αυτό που πρέπει να γίνει είναι να εγκριθεί η δωρεά από το Διοικητικό Συμβούλιο και να τηρηθούν όλες οι διαδικασίες για τη νομιμότητα.

Με τα χρήματα αυτά πρόκειται να αγοραστεί ένα υπερσύγχρονο υπερηχογραφικό μηχάνημα για την καρδιο του Νοσοκομείου.

Σύμφωνα με τον κ. Δραμητινό τα 11 καινούργια και υπερσύγχρονα αιμοκάθαρσης που δώρισε στο Νοσοκομείο Βόλου πολίτης, που επίσης επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του, έχουν ήδη τοποθετηθεί και τεθεί σε λειτουργία, ενώ ο ίδιος σημείωσε: « Η μονάδα αιμοκάθαρσης του Νοσοκομείου Βόλου, διαθέτοντας 26 μηχανήματα αιμοκάθαρσης και εξαιρετικό ιατρικό και , είναι πλέον από τις πιο σύγχρονες μονάδες τεχνητού νεφρού στην Ελλάδα».

Αναφερόμενος στο ζήτημα των εθελοντών στο Νοσοκομείο Βόλου και στον θόρυβο που δημιουργήθηκε γύρω από το θέμα, ο διοικητής του Νοσοκομείου χαρακτήρισε υπερβολικές τις αντιδράσεις του Συλλόγου Εργαζομένων και της Ένωσης Νοσοκομειακών ιατρών, ενώ τόνισε ότι ανέκαθεν στο Αχιλλοπούλειο υπήρχε μητρώο εθελοντών και είναι πολλοί οι άνθρωποι που επιθυμούν να προσφέρουν τη βοήθειά τους σε διάφορα του Νοσοκομείου.

«Είναι κρίμα το Νοσοκομείο να χάνει εθελοντές εξαιτίας διαφόρων δημοσιευμάτων, γιατί υπήρξαν πολλοί που ενοχλήθηκαν», επεσήμανε ο κ. Δραμητινός και πρόσθεσε πως υπάρχουν περίπου ακόμα δέκα άτομα που θέλουν να προσφέρουν τις τους και δεν έχουν γίνει δεκτοί εξαιτίας της υπερπροσφοράς.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση