Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Μέτρα για την αεροπορική επίδειξη στην παραλία
Μέτρα  για την αεροπορική επίδειξη στην παραλία

Μέτρα για την αεροπορική επίδειξη στην παραλία

Μέτρα τάξης θα λάβει το Κεντρικό στην παραλία της πόλης, όπου την 6 Νοεμβρίου αναμένεται να συρρεύσει πλήθος κόσμου για την αεροπορική επίδειξη των αεροσκαφών F 16 «Ζευς» και T 6 «», στο πλαίσιο του εορτασμού του προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας Αρχαγγέλου Μιχαήλ.

Η επίδειξη θα γίνει στις 11 το πρωί, για πρώτη φορά εκτός αεροδρομίου της Ν. Αγχιάλου και το θα λάβει μέτρα τάξης, τόσο για την κυκλοφορία, που αναμένεται να είναι αυξημένη, όσο και για τη χωροθέτηση του κόσμου που θα σπεύσει να παρακολουθήσει το εντυπωσιακό θέαμα, ενώ από θαλάσσης θα πλέει περιπολικό του Λιμενικού Σώματος.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που ανακοινώθηκε από την 111 Πτέρυγα Μάχης Ν. Αγχιάλου, την Κυριακή 6 Νοεμβρίου, στις 11 το πρωί, θα γίνει στην παραλία του , αεροπορική επίδειξη αεροσκάφους Τ 6 της ομάδας «» και αεροσκάφους F 16 της ομάδας «Ζευς». Στελέχη της Πολεμικής Αεροπορίας θα κάνουν περιγραφή του air show, για να έχει καλύτερη εικόνα ο κόσμος που θα το παρακολουθήσει.

Την Τρίτη 8 Νοεμβρίου θα γίνει επίσημος εορτασμός και Δοξολογία στην 111 Πτέρυγα Μάχης.

Η γιορτή της Πολεμικής Αεροπορίας θα διαρκέσει από το Σάββατο 5 μέχρι την Τρίτη 8 Νοεμβρίου, ημέρες τις οποίες θα λειτουργεί στην αεροπορική βάση της 111 Πτέρυγας Μάχης Ν. Αγχιάλου, στατική και φωτογραφική έκθεση αεροσκαφών και άλλων οπλικών συστημάτων της Πολεμικής Αεροπορίας και ειδικευμένο προσωπικό θα παρέχει πληροφορίες για τα εκθέματα.

Επίσης, θα προβάλλονται βιντεοταινίες με θέμα την αποστολή, την κοινωνική προσφορά και τη συνδρομή της Πολεμικής Αεροπορίας στην πρόληψη και αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών.

Η στατική έκθεση θα περιλαμβάνει μαχητικά αεροσκάφη RF 4 (Phantom), M-2000 F-16 Block 30-50

Η 111 Πτέρυγα Μάχης θα είναι ανοιχτή για το κοινό το Σάββατο 5, την Κυριακή 6 και τη Δευτέρα 7 Νοεμβρίου από 09.00 ως 17.00 και την Τρίτη 8 Νοεμβρίου από 13.00 ως 17.00.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση