Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Μεθυσμένος  οδηγούσε αντίθετα την Κ. Καρτάλη μέχρι την παραλία 
Μεθυσμένος  οδηγούσε αντίθετα την Κ. Καρτάλη μέχρι την παραλία 

Μεθυσμένος  οδηγούσε αντίθετα την Κ. Καρτάλη μέχρι την παραλία 

Μεθυσμένος  29χρονος οδηγούσε αντίθετα την Κ. Καρτάλη μέχρι την παραλία  μια ώρα μετά τα μεσάνυχτα.

Λιμενικοί που έκαναν περιπολία στην περιοχή του λιμανιού  είδαν ένα αυτοκίνητο  να κινείται αντίθετα στην οδό Κ. Καρτάλη  και να φθάνει μέχρι την παραλία του , χωρίς να διευκρινίζεται από ποιο ύψος ξεκίνησε ο οδηγός του.

Άμεσα το σταμάτησαν και διαπίστωσαν ότι οδηγός ήταν ένας 29χρονος από το Βόλο, που πιθανόν μπέρδεψε την Ιωλκού, που είναι κάθοδος με την Κ. Καρτάλη. Ευτυχώς, λόγω της απαγόρευσης δεν είχε κίνηση και αποφεύχθηκε πιθανόν τροχαίο ατύχημα.

Σε αλκο που έγινε στον 29χρονο, διαπιστώθηκε ότι το ποσοστό στο αίμα του ήταν 1,21 στην πρώτη και 1,15 mg/lt.

Οι λιμενικοί συνέλαβαν τον μεθυσμένο οδηγό και αναμένουν τον εισαγγελέα υπηρεσίας αν δώσει εντολή να δικαστεί στο αυτόφωρο για οδήγηση υπό την .

Σύμφωνα με  ανακοίνωση του Λιμενικού στη ενός 29χρονου ημεδαπού οδηγού Ε.Ι.Χ. οχήματος προέβησαν, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στελέχη της Λιμενικής Αρχής , εντός της χερσαίας ζώνης λιμένα Βόλου. Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω βρέθηκε να οδηγεί το ιδιοκτησίας του Ε.Ι.Χ. όχημα αντίθετα στο , και έπειτα από τη δι αλκοολομέτρησης, διαπιστώθηκε ότι βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης με ένδειξη 1,15mg/ltr εκπνεόμενου αέρα. Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου που διενεργεί την προανάκριση, ακινητοποιήθηκε το εν λόγω όχημα.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση