Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Μετέτρεψε σε κουρείο πυλωτή πολυκατοικίας στη Νέα Ιωνία
Μετέτρεψε σε κουρείο πυλωτή πολυκατοικίας στη Νέα Ιωνία

Μετέτρεψε σε κουρείο πυλωτή πολυκατοικίας στη Νέα Ιωνία

Μετέτρεψε σε κουρείο 24χρονος σε πυλωτή πολυκατοικίας στη Νέα Ιωνία, ενώ του επιβλήθηκε “τσουχτερό” πρόστιμο .

Ο 24χρονος κούρευε δύο άνδρες  και  συνελήφθη σήμερα το απόγευμα από την Τουριστική Αστυνομία και του επιβλήθηκε πρόστιμο 3000 €, ενώ «αλμυρό» τους βγήκε  το κούρεμα και οι δύο πελάτες του κατά των οποίων βεβαιώθηκαν 300 € στον καθένα.

Στις 2.00 μ.μ. σήμερα στη , της Τουριστικής συνέλαβαν τον  24χρονο , με την κατηγορία της παράβασης μέτρων ς ασθενειών.

Ο κατελήφθη να κουρεύει έναν άνδρα και άλλος ένας πελάτης να περιμένει, σε χώρο πυλωτής πολυκατοικίας, που είχε διαμορφώσει  ως κουρείο.

Σε έλεγχο που έγινε από τους αστυνομικούς διαπιστώθηκε ότι ο στερούνταν άδεια άσκησης επαγγέλματος και επίσης παραβίασε περιοριστικά μέτρα για μη διασπορά  του κορωναϊού.

 

Επιχείρησαν να εξαπατήσουν αρτοποιούς στο

Μήνυση κατ' αγνώστων κατέθεσε σήμερα στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Νοτίου Πηλίου Δημ. Παρρησιάδης, το όνομα του οποίου χρησιμοποίησαν άγνωστοι για να εξαπατήσουν δύο αρτοποιούς στην Αργαλαστή και στον Λαύκο,  με τη μέθοδο της δήθεν κατάθεσης μεγαλύτερων ποσών σε τράπεζα.

Συγκεκριμένα, σήμερα το πρωί άγνωστος τηλεφώνησε σε αρτοποιό στον Λαύκο, παριστάνοντας τον αντιδήμαρχο και του ζήτησε να παραδίδει κάθε δεύτερη μέρα 50 κιλά ψωμί για τις του Δήμου.

Ο αρτοποιός δέχτηκε, αλλά όταν ο συνομιλητής του ζήτησε αριθμό λογαριασμού για να καταθέσει τα , υποψιάστηκε ότι κάτι δεν πάει καλά και του είπε «θα τα πούμε μετά».

Ο επαγγελματίας κάλεσε τον αντιδήμαρχο, που διέψευσε ότι ήταν ο άνθρωπος που του τηλεφώνησε.

Το ίδιο συνέβη και με ιδιοκτήτρια φούρνου στην Αργαλαστή, που όμως έδωσε τραπεζικό λογαριασμό στον άγνωστο για να της καταθέσει ποσό  950 €. Όμως της ξανατηλεφώνησε και της είπε ότι από λάθος κατέθεσε 9.500 € και της ζήτησε να επιστρέψει τη διαφορά. Η γυναίκα απάντησε ότι δεν ξέρει να χειρίζεται το e banking και ζήτησε προθεσμία μιας μέρας για να πάει στην τράπεζα και να στείλει τα .

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση