Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ / Μετέτρεψε σε κουρείο πυλωτή πολυκατοικίας στη Νέα Ιωνία
Μετέτρεψε σε κουρείο πυλωτή πολυκατοικίας στη Νέα Ιωνία

Μετέτρεψε σε κουρείο πυλωτή πολυκατοικίας στη Νέα Ιωνία

Μετέτρεψε σε 24χρονος σε πυλωτή πολυκατοικίας στη Νέα Ιωνία, ενώ του επιβλήθηκε “τσουχτερό” πρόστιμο .

Ο 24χρονος κούρευε δύο άνδρες  και  συνελήφθη σήμερα το απόγευμα από την Τουριστική Αστυνομία και του επιβλήθηκε πρόστιμο 3000 €, ενώ «αλμυρό» τους βγήκε  το κούρεμα και οι δύο πελάτες του κατά των οποίων βεβαιώθηκαν πρόστιμα 300 € στον καθένα.

Στις 2.00 μ.μ. σήμερα στη , αστυνομικοί της Τουριστικής συνέλαβαν τον  24χρονο , με την κατηγορία της παράβασης μέτρων πρόληψης ασθενειών.

Ο νεαρός κατελήφθη να κουρεύει έναν άνδρα και άλλος ένας πελάτης να περιμένει, σε χώρο πυλωτής πολυκατοικίας, που είχε διαμορφώσει  ως .

Σε έλεγχο που έγινε από τους αστυνομικούς διαπιστώθηκε ότι ο νεαρός στερούνταν άδεια άσκησης επαγγέλματος και επίσης παραβίασε για μη διασπορά  του κορωναϊού.

 

Επιχείρησαν να εξαπατήσουν αρτοποιούς στο

Μήνυση κατ’ αγνώστων κατέθεσε σήμερα στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Νοτίου Πηλίου Δημ. Παρρησιάδης, το όνομα του οποίου χρησιμοποίησαν άγνωστοι για να εξαπατήσουν δύο αρτοποιούς στην και στον Λαύκο,  με τη μέθοδο της δήθεν κατάθεσης μεγαλύτερων ποσών σε .

Συγκεκριμένα, σήμερα το πρωί άγνωστος τηλεφώνησε σε αρτοποιό στον Λαύκο, παριστάνοντας τον αντιδήμαρχο και του ζήτησε να παραδίδει κάθε δεύτερη μέρα 50 κιλά ψωμί για τις του Δήμου.

Ο αρτοποιός δέχτηκε, αλλά όταν ο συνομιλητής του ζήτησε αριθμό λογαριασμού για να καταθέσει τα χρήματα, υποψιάστηκε ότι κάτι δεν πάει καλά και του είπε «θα τα πούμε μετά».

Ο επαγγελματίας κάλεσε τον αντιδήμαρχο, που διέψευσε ότι ήταν ο που του τηλεφώνησε.

Το ίδιο συνέβη και με ιδιοκτήτρια φούρνου στην , που όμως έδωσε τραπεζικό λογαριασμό στον άγνωστο για να της καταθέσει   950 €. Όμως της ξανατηλεφώνησε και της είπε ότι από λάθος κατέθεσε 9.500 € και της ζήτησε να επιστρέψει τη διαφορά. Η γυναίκα απάντησε ότι δεν ξέρει να χειρίζεται το e banking και ζήτησε προθεσμία μιας μέρας για να πάει στην και να στείλει τα χρήματα.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Πνιγμός 73χρονου στα #Πλατανίδια #Πλατανίδια - https://t.co/nHgDbIEPTH -

  • Έπεσε #δένδρο στην οδό Κύπρου  #δένδρο - https://t.co/y8KCzAyi8F -

  • Τροχαίο στους Αγ. Θεοδώρους Αλμυρού #τροχαίοατύχημα - https://t.co/dCzvE8nHRA -

"Αλιεύοντας" την είδηση