Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Μεταγωγή του Δημ. Κουφοντίνα στα Δικαστήρια του Βόλου
Μεταγωγή του Δημ. Κουφοντίνα στα Δικαστήρια του Βόλου

Μεταγωγή του Δημ. Κουφοντίνα στα Δικαστήρια του Βόλου

Κάτω πό “δρκόντεια” ασφαλείας έγινε σήμερα το μεσημέρι, η μετ του βαρυποινίτη αρχιεκτελεστή της 17 Νοέμβρη Δημήτρη Κουφοντίνα από την Κασσαβέτεια, στα Δικαστήρια, για να καταθέσει τα επιχειρήματα του στο Τριμελές Δικαστικό Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Βόλου σχετικά με την απόρριψη του αιτήματος για νέα τετραήμερη που υπέβαλλε.

Ο κρατούμενος έφτασε γύρω στη 12.45 το μεσημέρι στα Δικαστήρια Βόλου, με την κυκλοφορία να απαγορεύεται επί της οδού Κουταρέλια στο ύψος μεταξύ Ανθ. Γαζή και Γαλλίας.

Αστυνομικοί διαφόρων υπηρεσιών βρίσκονταν στο σημείο, ενώ της κλούβας των φυλακών προηγούνταν δύο αυτοκίνητα της Ασφάλειας μπροστά και ένα με αστυνομικούς της ΟΠΚΕ, πίσω.

Δύο πάνοπλοι σωφρονιστικοί υπάλληλοι των φυλακών κατέβασαν από το όχημα τον κρατούμενο που φορούσε χειροπέδες και τον οδήγησαν στο της Προέδρου Πρωτοδικών, στον πρώτο όροφο του Δικαστικού Μεγάρου, όπου συνεδρίαζε το Δικαστικό Συμβούλιο.

Ο πέρασε την πόρτα του υ γύρω στη 1:05 και παράμεινε εκεί για περίπου τρία τέταρτα.

Γύρω στη 1:30 το μεσημέρι αποχώρησε κάτω από αστυνομικό κλοιό και μπήκε πάλι στο των μεταγωγών, που ήταν σταθμευμένο επί της οδού Κουταρέλια,για να οδηγηθεί και πάλι πίσω στην Κασσαβέτεια. 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση