Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Μεσήλικας παιδεραστής παρενοχλούσε 10χρονη μαθήτρια στο Βόλο
Μεσήλικας παιδεραστής παρενοχλούσε 10χρονη μαθήτρια στο Βόλο

Μεσήλικας παιδεραστής παρενοχλούσε 10χρονη μαθήτρια στο Βόλο

Ένας μεσήλικας παιδεραστής παρενοχλούσε 10χρονη χθες το απόγευμα , ο οποίος κατηγορείται από του κοριτσιού ότι της ζήτησε να τον ακολουθήσει, κάνοντας άσεμνες χειρονομίες.

Το εκτυλιχθηκε  λίγο μετά τις 17:00, όταν το 10χρονο κορίτσι επέστρεφε από το φροντιστήριο ξένων γλωσσών στην οδό , με προορισμό το σπίτι του.

Σύμφωνα με όσα ο της μικρής κατήγγειλε στην Αστυνομία, η κόρη του επέστρεφε στο σπίτι από το φροντιστήριο συνοδευόμενη από τον θείο της, ο οποίος βάδιζε μπροστά από τη 10χρονη.

Το κορίτσι περιέγραψε λίγο αργότερα σε κατάσταση σοκ ότι τις στιγμές που ο θείος της, είχε σμένη μπροστά την προσοχή του, καθώς προπορευόταν, ο άγνωστος άντρας της ψιθύριζε και της έκανε νοήματα να τον ακολουθήσει, ενώ έκανε και άσεμνες χειρονομίες.

Η ανήλικη είχε παγώσει και της ήταν αδύνατο εξαιτίας του φόβου της να μιλήσει  στον θείο της, στη διάρκεια της διαδρομής για όσα συνέβαιναν.

Όπως ανέφερε,  ο (μιλούσε σπαστά ελληνικά ), ηλικίας μεταξύ 50-55 ετών, της έκανε άσεμνες χειρονομίες, ενώ μόλις έφτασαν έξω από το σπίτι, της είπε χαρακτηριστικά για άλλη μια φορά: «Ετοιμάσου και έλα μαζί μου».

Μόλις το παιδί βρέθηκε εντός του σπιτιού του και τα γνωστοποίησε στους του, ο του κοίταξε από το παράθυρο και αντιλήφθηκε ότι το πρόσωπο το οποίο περιέγραφε η κόρη του ήταν ακόμη έξω από την κατοικία τους.  Ο πατέρας  έτρεξε να προλάβει τον άνδρα, ο οποίος τράπηκε σε φυγή.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση