Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » “Μέρες Μουσικής στην πόλη των Αργοναυτών”
“Μέρες Μουσικής στην πόλη των Αργοναυτών”

“Μέρες Μουσικής στην πόλη των Αργοναυτών”

 Μεγάλη συναυλία-αφιέρωμα στον Στ. Κουγιουμτζή στο Βόλο

Μια μαγική βραδιά θα ζήσει το φιλόμουσο κοινό του Βόλου την Τετάρτη 15 Μαρτίου  2017 και ώρα 8.00 μ.μ, στο Πολιτιστικό Κέντρο Ν. Ιωνίας Βόλου, αφιερωμένη στον  σπουδαίο Έλληνα δημιουργό ,που αγαπήθηκε από όλους τους Έλληνες, τον Σταύρο Κουγιουμτζή, σε μια ονειρική συναυλία με τη συμμετοχή του σπουδαίου ερμηνευτή Κώστα Σμοκοβίτη και τη συμμετοχή των καλύτερων  ερμηνευτών, μουσικών και χορωδών του Βόλου.

Την εκδήλωση , συνδιοργανώνουν, στα πλαίσια σειράς μεγάλων εκδηλώσεων με τίτλο “Μέρες Μουσικής στην πόλη των Αργοναυτών” , ο Σύλλογος  Ελασσονιτών Ν. Μαγνησίας , το παγκόσμιο Δίκτυο “ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ”-Δευτεροβάθμιος Φορέας  Πολιτισμού και Επιστημών και ο Σύλλογος Φίλων Μουσικής  Βόλου, για να τιμηθεί με τον καλύτερο τρόπο και όπως του αξίζει, ένας μεγάλος δημιουργός  ,που δικαιούται από όλους μας και της αναγνώρισης και του σεβασμού, όπως είναι ο Σταύρος Κουγιουμτζής.

Στη συναυλία -αφιέρωμα για τον αγαπημένο συνθέτη   συνεργάζονται εξαιρετικοί ερμηνευτές ,όπως είναι ο εμβληματικός και αγαπημένος φίλος του Στ. Κουγιουμτζή , Κώστας Σμοκοβίτης ,ο οποίος είναι ο κύριος ερμηνευτής της βραδιάς, μαζί με τους Έρρικα Πατρικίου, Κώστα Ζεμπίλα, Δημ. Γκαλογιάννη και Μαρία Κωσταράκη .

Την καλλιτεχνική διεύθυνση της ορχήστρας έχει ο Τόλης Κόκκινος ,ενώ στο μεγάλο αυτό γεγονός συμμετέχει η Χορωδία Ενηλίκων “ΙΩΝΙΑ” , με μαέστρο την Κορνηλία Φραγκογιάννη.

 

ΟΡXΗΣΤΡΑ:
Πιάνο-Καλλιτεχνική διεύθυνση:Τόλης Κόκκινος
Μπουζούκι: Κώστας Δρακούλης
Μπουζούκι: Στέφ. Βάτσιος
Κιθάρα : Δημ. Νάσιος
Μπάσο: Κώστας Χαλάτσης
Ντράμς : Άγγελος Τσιριγωτάκης
Τις χορογραφίες έχει αναλάβει η Βάσω Τηλιοπούλου , που συμμετέχει με τους χορευτές της Σχολής Χορού Chorus Line Βόλου.

Εισιτήρια προπωλούνται στην συμβολική τιμή των 7 ευρώ από τα εξής σημεία :

  • Δισκοπωλείο CLASSIC-Ερμού 187 -Βόλος -τηλεφ. 24210-20059,
  • Χορωδία “ΙΩΝΙΑ” στο Πολιτιστικό Κέντρο Ν.Ιωνίας Βόλου Τηλέφ. 6940-997748  και  στον
  • Σύλλογο Ελασσονιτών Ν. Μαγνησίας Τηλέφ. 6974-881944.

 Η μαγεία συνεχίζεται  με Πάνο Κόκκινο και “Μέρες Ραδιοφώνου “

 Σημειώνεται ότι  μετά τη μεγάλη συναυλία για τον Σταύρο Κουγιουμτζή  θα ακολουθήσει αμέσως μετά:

  1. στις 22 Μαρτίου 2017 ,μια τιμητική συναυλία -αφιέρωμα στον Πάνο Κόκκινο , ο οποίος μάλιστα ,θα ερμηνεύσει με τον δικό του μοναδικό τρόπο τις μεγάλες του επιτυχίες, αλλά και τραγούδια των μεγαλύτερων Ελλήνων συνθετών ,με τους οποίους έχει συνεργαστεί στην μεγάλη πορεία των 60 χρόνων στο Ελληνικό τραγούδι. (Εισιτήρια προπωλούνται στα παραπάνω αναφερόμενα σημεία στη συμβολική τιμή των επτά (7) ευρώ- CLASSIC , Χορωδία “ΙΩΝΙΑ” και Σύλλογο Ελασσονιτών)

Φιλικές συμμετοχές στο τραγούδι : Τζίνο Κόκκινος , Μαρία Καργαδούρη

Τη καλλιτεχνική διεύθυνση της ορχήστρας θα έχει  ο γιός του τιμώμενου Πάνου Κόκκινου, ο εξαιρετικός πιανίστας Τόλης Κόκκινος ,ενώ στη συναυλία συμμετέχει  και η Χορωδία Ενηλίκων “ΙΩΝΙΑ” ,με μαέστρο την Κορνηλία Φραγκογιάννη. Την επιμέλεια των κειμένων θα έχουν οι ηθοποιοί Μπέττυ Νικολέση και Βλάσης Ζώτης .

 2. Oι Φορείς που υλοποιούν τα μουσικά αυτά αφιερώματα , μια προσφορά προς την πόλη του Βόλου ,ετοιμάζουν για το 1ο 15θήμερο του Απριλίου 2017 στο Μουσείο της Πόλης του Βόλου ,εκδηλώσεις με τίτλο ” Μέρες Ραδιοφώνου” με τη συνεργασία πολλών και σημαντικών φορέων, που έχουν άμεση σχέση με το ραδιόφωνο και  την ιστορία του .

Το 15θήμερο αυτό η καρδιά του ραδιοφώνου θα χτυπήσει δυνατά στο Βόλο , με εκθέσεις , ομιλίες , επισκέψεις, φωτογραφίες, στρογγυλές τράπεζες , ζωντανές συνδέσεις ,τιμητικές βραδιές ,μουσικά αφιερώματα και τόσα άλλα ,που μας ταξιδεύουν στον μαγικό κόσμο  του ραδιοφώνου. Σύντομα θα ανακοινωθούν όλες οι λεπτομέρειες.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση