Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Μειώθηκε κατά 22 μήνες η ποινή του άνδρα που έριξε βενζίνη σε 20χρονη
Μειώθηκε κατά 22 μήνες η ποινή του άνδρα που έριξε βενζίνη σε 20χρονη

Μειώθηκε κατά 22 μήνες η ποινή του άνδρα που έριξε βενζίνη σε 20χρονη

Η υπόθεση του 35χρονου άστεγου που έριξε βενζίνη στο πρόσωπο 20χρονης, αναβίωσε χθες στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο , το οποίο μείωσε τη που του είχε επιβληθεί πρωτόδικα, από 40 σε 18 μήνες , για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών.

Ο άνδρας που κρατείται στις φυλακές Τρικάλων οδηγήθηκε χθες ενώπιον του δικαστηρίου, και στην του υποστήριξε ότι το μπουκάλι με τη βενζίνη το είχε στο χέρι προκειμένου να την εισπνέει, ικανοποιώντας έτσι τον εθισμό του.

Επίσης συμπλήρωσε ότι δεν είχε προβεί ξανά στο παρελθόν σε παρόμοια πράξη, ζητώντας την επιείκεια της έδρας.

Η κοπέλα που δέχθηκε τη βενζίνη στο πρόσωπο, στην κατάθεση της ανέφερε μεταξύ άλλων πως ενώ περπατούσε σε περιοχή της Νέας Ιωνίας, ξαφνικά ο 35χρονος σηκώθηκε από το παγκάκι που καθόταν, και της έριξε ένα υγρό από το μπουκάλι που κρατούσε στο πρόσωπο.

Η 20χρονη δήλωσε πως κοκκίνησε το πρόσωπο της, χωρίς να υποστεί όμως κάποια βλάβη, και παράλληλα εκείνη την στιγμή φοβήθηκε από την ενέργεια του δράστη, αφού δεν τον γνώριζε και δεν τον προκάλεσε.

Ακόμα αμέσως μετά το περιστατικό, πήγε και πλύθηκε, ενώ γιατρός της συνέστησε να βάλει σταγόνες στα μ της.

Έτσι το δικαστήριο καταδίκασε ξανά τον 35χρονο για επικίνδυνη , σε 18 μήνες , μειώνοντας αρκετά τη πρωτόδικη που του είχε επιβληθεί.

Υπενθυμίζεται πως το περιστατικό είχε γίνει στις 12 Ιουλίου του 2018 με τον άνδρα να οδηγείται στις 13,  στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο , το οποίο τον καταδίκασε σε ποινή ς 40 μηνών, χωρίς αναστολή και χωρίς η έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στη φυλακή.

Ο 35χρονος είχε απασχολήσει επανειλημμένα τις αστυνομικές και δικαστικές αρχές για διάφορα περιστατικά, καθώς είχε ανεβεί στην ταράτσα του κτιρίου της Δ.Ο.Υ. Βόλου και απειλούσε να πέσει στο κενό.

Επίσης ο άνδρας είχε αναφέρει πως είναι άστεγος και κοιμάται σε βαγόνι του ΟΣΕ.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση