Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » Μεϊμαράκης: Παραμένουμε πυλώνας σταθερότητας
Μεϊμαράκης: Παραμένουμε πυλώνας σταθερότητας

Μεϊμαράκης: Παραμένουμε πυλώνας σταθερότητας

Η έδωσε την εκλογική μάχη με αξιοπρέπεια και πολιτισμένα, δήλωσε ο πρόεδρος του κόμματος Ευάγγελος προσερχόμενος στα γραφεία της λεωφόρου Συγγρού.

Συνέχισε αναφέροντας ότι “το αποτέλεσμα διαμορφώνεται με πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ και τον συγχαίρω γι αυτό. Τον Ιανουάριο κάποιοι νομίζανε ότι θα διαλυθούμε και ότι μας τελειώσανε. Δεν διαλυθήκαμε, αντίθετα παραμένουμε πυλώνας σταθερότητας”. Σε ερώτηση για το αν θα υπάρξει θέμα αρχηγού στη απάντησε ότι “αυτά θα τα συζητήσουμε στην ώρα τους, προέχει ο σχηματισμός κυβέρνησης”.

Σε ερώτηση για το αν η θα συμμετάσχει σε κυβερνητικό σχήμα απάντησε “έχετε καμία πληροφορία;”, εννοώντας ότι η πρωτοβουλία είναι στον ΣΥΡΙΖΑ που είναι πρώτο κόμμα.

Νωρίτερα, με αυτοσυγκράτηση αλλά και έναν πρώτο, ενδεικτικό μάλλον των εκτιμήσεων για το τελικό αποτέλεσμα, απολογισμό της προεκλογικής περιόδου αντιμετώπισαν στη Νέα τα αποτελέσματα των exit polls.

Διότι ναι μεν επεσήμαναν ότι τα exit polls δεν αποτελούν ασφαλή βάση για την εξαγωγή συμπερασμάτων, λόγω και του μεγάλου ποσοστού αποχής αλλά και της άρνησης πολλών να απαντήσουν στους των εταιρειών, ωστόσο η Συγγρού προχώρησε στην πρώτη επισκόπηση της εκλογικής κούρσας.

Όπως σημείωναν κορυφαία γαλάζια στελέχη, «η ΝΔ μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα κατάφερε να κάνει την αναμέτρηση ντέρμπι, διαψεύστηκαν όσοι εκτιμούσαν πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει έναν εκλογικό περίπατο και όσοι εκτιμούσαν πως θα μας τέλειωναν στις 20 του Σεπτέμβρη».

«Αποδείχθηκε πως η ΝΔ είναι ο βασικός εγγυητής της ομαλής πορείας της χώρας. Καθ’ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου η ΝΔ έβαλε την ατζέντα της συζήτησης και επέβαλε τη συνεννόηση μεταξύ των πολιτικών δυνάμεων. Υπερείχε στην αποτύπωση των επιχειρημάτων, στην οργάνωση, αλλά και στη συνολική εικόνα, αντίθετα ο ΣΥΡΙΖΑ επιδίωξε να λασπώσει, να δηλητηριάσει και να ρίξει το επίπεδο της προεκλογικής συζήτησης», προσέθεταν οι ίδιες πηγές.

 

 

πηγή:kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση